SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MÇK'dan 7 Baz İzni

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Mahalli Çevre Kurulu, Vali Halil İbrahim Daşöz başkanlığında toplandı. Kurul, projelerde belirtilen standartlara uyulması kaydıyla 7 baz istasyonu kurulmasına izin verdi.

Kurulun, baz istasyonlarına ilişkin kararı şöyle:

"1- AVEA İLETİŞİM HİZMETLERİ A.Ş. tarafından, İlimizde kurulacak olan Baz İstasyonu için;
-Deveci Köyü Zorbehan RK Kulesi Hekimhan / MALATYA adresinde kurulacak olan baz istasyonu,
Kule üzerine kurulacak olup, Hücre 1,2 için antenlerin yerden yüksekliği 48.70 m. ve güvenlik mesafeleri 14.61 metre, Hücre 3 için antenin yerden yüksekliği 48.06 m. ve güvenlik mesafesi 18.41 metre dir.

2- AVEA İLETİŞİM HİZMETLERİ A.Ş. tarafından, İlimizde kurulacak olan Baz İstasyonu için;
-İpekyolu Köyü İpekyolu Belediyesi Yanı Hekimhan / MALATYA adresinde kurulacak olan baz istasyonu,
Kule üzerine kurulacak olup, Hücre 1 için antenin yerden yüksekliği 68.06 m. ve güvenlik mesafesi 18.41 metre, Hücre 2,3 için antenlerin yerden yüksekliği 68.70 m. ve güvenlik mesafeleri 14.61 metre dir.

3- TURKCELL İLETİŞİM HİZMETLERİ A.Ş. tarafından, İlimizde kurulacak olan Baz İstasyonu için;
- Sanayi Girişi Ziraat Bankası Karşısı Baran Apt. Battalgazi / MALATYA adresinde kurulacak olan baz istasyonu,
Bina üzerine kurulacak olup, Sektör 1,2,3 için antenlerin yerden yüksekliği 19.00 m. ve güvenlik mesafeleri 10.94 metre dir.

4- TURKCELL İLETİŞİM HİZMETLERİ A.Ş. tarafından, İlimizde kurulacak olan Baz İstasyonu için;
-Şıkşık Mah. Halep Cad. H.Yakın Apt. No:52 Merkez / MALATYA adresinde kurulacak olan baz istasyonu,
Bina üzerine kurulacak olup, Sektör 1,2,3 için antenlerin yerden yüksekliği 26.00 m. ve güvenlik mesafeleri 10.69 metre dir.

5- TURKCELL İLETİŞİM HİZMETLERİ A.Ş. tarafından, İlimizde kurulacak olan Baz İstasyonu için;
-Honda Bayisi Karşısı Ankara Caddesi Sanayi Cami Özsan Sanayi Sitesi Merkez / MALATYA adresinde kurulacak olan baz istasyonu,
Minare üzerine kurulacak olup, Sektör 1,2,3,4 için antenlerin yerden yüksekliği 14.00 m. ve güvenlik mesafeleri 11.99 metre dir.

6- TURKCELL İLETİŞİM HİZMETLERİ A.Ş. tarafından, İlimizde kurulacak olan Baz İstasyonu için;
-Çöşnük Mah. Aytaçpaşa Cad. Battal Olcaloğulları Cami Merkez / MALATYA adresinde kurulacak olan baz istasyonu,
Minare üzerine kurulacak olup, Sektör 1,2,3 için antenlerin yerden yüksekliği 13.00 m. ve güvenlik mesafeleri 11.99 metre dir.

7- TURKCELL İLETİŞİM HİZMETLERİ A.Ş. tarafından, İlimizde kurulacak olan Baz İstasyonu için;
-Samanlı Mah. Fahri Kayahan Bulvarı Nezih Apt. No:163 Merkez / MALATYA adresinde kurulacak olan baz istasyonu,
Bina üzerine kurulacak olup, Sektör 1,3 için antenlerin yerden yüksekliği 19.00 m. ve güvenlik mesafeleri 11.99 metre, Sektör 2 için antenin yerden yüksekliği 19.00 m. ve güvenlik mesafesi 17.95 metre dir.

Söz konusu Baz İstasyonlarının, projelerde belirtilen standartlara uyulması kaydıyla kurulmalarında sakınca olmayacağına;.."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız