SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MÇK'dan Entegre Proje İzni

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:08:37
MÇK'dan Entegre Proje İzni
A- A+ PAYLAŞ

Mahalli Çevre Kurulu’nun almış olduğu kararlar açıklandı.

Malatya Valiliği’nin resmi internet sitesinde duyurulan Mahalli Çevre Kurulu kararına göre; Büyükşehir Belediyesi'nin arka giriş bölümünde bulunan sabit yakıt kontrol istasyonu yerine, Büyükşehir Belediyesi’nin talebi üzerine Yeşilyurt ilçesi Turgut Özal Mahallesi Gülendam Sokağa Sabit Yakıt Kontrol İstasyonu oluşturulmasına, Büyükşehir Belediyesi'nin Akçadağ, Doğanşehir ve Darende ilçelerinde Mobil Katı Atık Aktarma İstasyonlarının kurulmasına karar verildi.

Mahalli Çevre Kurulu kararında ayrıca Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulması planlanan Malatya Entegre Çevre Projesinin de Battalgazi ilçesi Bulgurlu Mahallesinde 502 bin 361 metrekare büyüklüğündeki 1183 nolu parsele kurulmasına da izin verildi. 

Mahalli Çevre Kurulu, ısınma amaçlı yakıtlar için 2014-2015 kış sezonunda alınan kararların 2015-2016 kış sezonunda da uygulanmasının kararlaştırıldığı belirtildi, ancak uygulanacak kararların detayları açıklanmadı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız