SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MDH'de Anjiyo Sayısı 1000'i Aştı

0
Güncellendi - 2016-01-27 18:10:48
MDH'de Anjiyo Sayısı 1000'i Aştı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, Malatya Devlet Hastanesi'nde 1 Temmuz 2015'den bu yana koroner anjiyografi yapılan hasta sayısının 1000'i aştığını açıkladı.

Genel Sekreterlik, 12 kardiyoloji uzmanının görev yaptığı hastanedeki anjiyo ve diğer kalp operasyonları ile ilgili şu açıklamayı yaptı:

"Genel Sekreterliğimize bağlı Malatya Devlet Hastanesinde 1 Temmuz 2015 tarihinde hizmet vermeye başlayan koroner anjiyografi ünitesinde koroner anjiyo yapılan hasta sayısı 1000’i aştı.

12 kardiyoloji uzmanı hekimin görev yaptığı bölümde; günlük ortalama 400 hastaya poliklinik hizmeti verilmektedir. 24 saat branş nöbeti ile her an hastanede kardiyoloji uzmanı bulunmakta ve günün herhangi bir saatinde başvuran hastalarımızın tanı ve tedavileri nöbetçi uzman hekimlerimiz tarafından çok kısa sürede yapılmaktadır.

Hastanemize başvuran hastamıza eğer kalp krizi ( miyokard infarktüs) tanısı konulursa, koroner anjiyografi yapılıp tıkalı damar tespit edilmekte ve gerekli müdahaleler (balon/stent, medikal tedavi vb.) yapılmaktadır. By-pass cerrahisi yapılması gereken hastalar Kalp Damar cerrahisine yönlendirilerek cerrahi işlemleri başarıyla yapılmaktadır. Polikliniğe başvuran hastalarımızdan muayene ve tetkikleri sonucunda anjiyo yapılmasına karar verilen hastalarımıza da kısa sürede anjiyo işlemi uygulanmaktadır.

Açıldığı günden itibaren kalp hastalıklarının tanı ve tedavisinde önemli bir hizmet sunan anjiyo ünitesi; önemli ve kaliteli hizmeti ile kısa sürede hastalarımızın memnuniyetini kazanmıştır."

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız