SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MDH'nin Fidanlığı

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:50:11
MDH'nin Fidanlığı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Devlet Hastanesi Yönetimi tarafından “Sağlık İçin Nefes, Nefes İçin Bir Fidan” programı çerçevesinde Akçadağ Sultansuyu Harası sınırları içerisinde “Ağaç Dikim Şenliği” gerçekleştirildi. 

Düzenlenen etkinliğe hastane yönetimi, hastane personeli ve aileleri birlikte katıldılar. Etkinliğe katılanlar tarafından yaklaşık bin fidan toprağa kavuştu. Hastane Yöneticisi Uzman Doktor Erhan Berk, yaptığı konuşmasında, etkinlikteki destek ve emeklerinden dolayı Orman İşletme Müdürlüğü, TİGEM Sultansuyu Harası Yönetimi, Akçadağ Belediyesi ve sivil toplum kuruluşlarına teşekkür etti.

Piknik havasında geçen etkinlikte dikim alanı yakınındaki Hippoterapi Merkezi’nde atlarla vakit geçiren katılımcılar, daha sonra Levent Vadisi’ne geçtiler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız