SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Mebrure Hanım Defnedildi

A- A+ PAYLAŞ

Tedavi gördüğü Güven Hastanesi'nde vefat eden Saadet Partisi (SP) eski Genel Başkanı, Malatya eski milletvekili ve bakanlardan Recai Kutan'ın eşi Mebrure Kutan Ankara'da toprağa verildi.

Mebrure Kutan için Karşıyaka Mezarlığı'nda Cuma namazını müteakıben cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına, merhumun eşi SP eski Genel Başkanı Recai Kutan, eski Başbakan Necmettin Erbakan, SP Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdulkadir Aksu, Ankara Valisi Kemal Önal, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, milletvekilleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından Recai Kutan, Erbakan ve Kurtulmuş ile birlikte taziyeleri kabul etti.

Taziyelerin kabulü sırasında Erbakan'ın elini öpmek isteyen vatandaşlar izdihama neden oldu. Mebrure Kutan'ın naaşı daha sonra Karşıyaka Mezarlığı'nda toprağa verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız