SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Mebus Bey Çok Mutluydu!..

A- A+ PAYLAŞ

AKP Milletvekili Ali Osman Başkurt, o törende çok keyiflendi..Tüm ilgiler üzerindeydi ve gülerek poz veriyordu.. Bu durum 5 dakika kadar devam etti ve sonra yanındaki bakan Binali Yıldırım müdahale etti, görüntü son buldu.

AÇILIŞ TÖRENİNDE..
Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, havaalanı sivil terminalinin yanı sıra, bazı açılış ve temel atma törenleri ile Malatya Aktif İşadamları Derneği'nin bir organizasyonuna katılmak üzere Malatya'ya gelmişti..

Açılış törenlerinden biri, Organize Sanayi Bölgesi'ndeki Mert İplik Fabrikası'ndaydı. Bakan, protokol ve konuklar, yeşil renkli sundurmanın altında düzenlenen ve güneşin yeşil rengi hakim kıldığı alandaki açılışı izliyorlardı.

O arada, basın mensuplarının ilgisi Milletvekili Başkurt'un üzerine yoğunlaştı. Önce bir, sonra birkaç, sonra töreni takip eden tüm basın mensupları, foto muhabirleri ve kameramanlar Başkurt'u görüntülemeye başladılar. O arada, belediye başkanı Cemal Akın eğilip, milletvekiline birşeyler söyledi, gülüştüler.. Basın mensupları, görüntü alma derdindeydiler, "Milletvekilim bu tarafa, milletvekilim şu tarafa bakar mısınız?" diye..

Milletvekilin alnına, tam da iki kaşının arasına kocaman bir kelebek konmuştu.

Yüzlerce kişinin arasında, bakanın yanında oturan milletvekilini bulan ve alnına konan kelebek, milletvekiline ilgiyi yoğunlaştırırken, Başkurt bu nedenli ilgiden çok mutluydu ve etrafına gülücükler dağıtıyordu.

Bir basın mensubu, "Kelebeğe takıldık, açılışı unuttuk.." diye söylenirken, izlemekte olan bakan "Kelebeğe takılınca açılış güme gitti.." diye konuştu.

Sonra kelebek muhabbeti başladı. Belediye Başkanı Akın, AKP MKYK Üyesi Öznur Çalık, "Kelebek de konacağı yeri biliyor. Milletvekilini buldu.." diye konuşurken, kelebeğe gözatan bakan Yıldırım, "Ne güzel duruyor.." dedi ve bir süre, milletvekilinin alnındaki kelebeği seyretti.

O arada, milletvekili etrafa "kelebeğiyle" birlikte gülücükler dağıtmaya devam ediyordu.

Ulaştırma Bakanı, "En iyisi şurada bir iki dön bakalım.." dedi, sonra hamle etti ve "Kelebeğin gideceği yok." dedikten sonra eliyle milletvekilinin alnındaki kelebeğe dokunarak kelebeğin uçmasını sağladı.

"Kelebeği uçan" milletvekili ise, arkasından el salladı!..

Ardından tören programına dönüldü..

FOTOĞRAFLAR: Nihat İnceoğlu ve TV Malatya

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız