SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Meçhul Minibüs" Böyle Bulundu

A- A+ PAYLAŞ

 

Malatya'da 17 gün önce meydana gelen trafik kazasında 13 yaşındaki özürlü çocuğun ölümüne neden olan minibüs sürücüsü, Asayiş Şubesi'nin çalışması sonucunda yakalanarak gözaltına alındı.

Alınan bilgilere göre, 23 Mayıs 2011 günü İnönü Üniversitesi civarında meydana gelen kazada bir aracın çarpması sonucu 13 yaşındaki Onur İslam Güllükopar adlı özürlü çocuk hayatını kaybetmişti.

Olay yerinde polis ekiplerince yapılan incelemede kazaya karışan aracın markasının tespit edilmesi üzerine, Plaka Tanıma Sistemi (PTS) görüntü kayıtları incelemeye alındı. İncelemede 1 hafta içerisinde yaklaşık 40 adet aynı marka minibüsün Malatya'ya giriş ve çıkış yaptığı görüldü. Polis ekipleri bu araçlar üzerinde inceleme yaptı, ancak bu 40 aracın kazaya karışmadığı tespit edildi.

Aracın süratli olması sonucu PTS kayıtlarında görüntülenmemiş olma ihtimalini değerlendiren Asayiş Şubesi ekipleri, İl Jandarma Komutanlığı önündeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Yapılan incelemede kazaya yakın saatte aynı marka minibüsün süratli bir şekilde Elazığ istikametine doğru gittiği tespit edildi. Bu aracın Malatya il sınırlarından çıkmadığı ve Elazığ iline de gitmediğinin görülmesi üzerine yapılan incelemelerde bu aracın Pütürge ilçesine gitmiş olma ihtimali üzerine bir ekip Pütürge ilçesine yönlendirildi.

Pütürge'ye giden Asayiş Şubesi ekipleri 52 M 4048 plakalı aracı Pazarcık mevkiinde park halinde iken buldu. Araç üzerinde yapılan incelemede aracın bazı parçalarının yeni değişmiş olduğu tespit edildi.

Yapılan araştırmada kazayı Pütürge ilçesinde inşaat işi ile uğraşan İ.K. (27) adlı şahısın yaptığı tespit edildi. İ.K. yakalanarak gözaltına alındı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız