SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Meclimizin Bina Tahsis Yetkisi Yok..''

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da Kızılay Kan Merkezi'nin kurulmasıyla ilgili tartışmalar devam ediyor.

Malatya İl Genel Meclisi Başkanı Bekir Çelik, "Malatya'da bir kan merkezi ve kan bankası kurulması için Vali Bey'e bir bina talebi olmuş. Vali Bey, Kızılay ekibine çeşitli yerleri gezdirmiş. 'Şu anda İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği'ne ait binayı gezmişler ve bu binayı beğenmişler' şeklinde duyumlar aldık. Meclisimizin tahsis yapma şeklinde bir yetkisi yoktur. Bu konu bizim görev sahamıza girmiyor. Valilik makamından bize konuyla ilgili bir evrak gelirse, 'Binanın tamamı ya da bir bölümü Kızılay'a tahsis edilecek' denirse, meclisimiz bunu görüşür. Olumlu ya da olumsuz kararımız burada ortaya çıkacaktır" dedi.

İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği için ayrılan Köy Hizmetleri eski Bölge Müdürlüğü'ne ait Cengiz Topel Caddesi'ndeki binanın Kızılay'a verilmesiyle ilgili kendilerine herhangi bir yazı gelmediğini söyleyen Çelik, "Bu konuda bize herhangi bir şey intikal etmediği için bu konuda konuşmayı da uygun görmüyoruz. Bu konu bizim açımızdan kapanmıştır" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız