SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Meclis Bir Şehrin Kalbidir"

0
Güncellendi - 2020-09-07 06:01:20
A- A+ PAYLAŞ

MECLİS SALONU YENİLENDİ.. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, baştan aşağı yenilenen Büyükşehir Belediye Meclis Salonunda yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Eski görünümü ile Malatya’ya yakışmayan bir meclis salonu görünümünde olan Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonunun baştan aşağı yenilendiğini belirten Başkan Gürkan, “Meclis salonları bir şehrin onurudur. O şehrin en güzel yapıları meclis salonlarıdır. Dünyanın neresine giderseniz gidin mimari özellikleri ile işlevselliği ve içeriğiyle en güzel binaları Meclis Salonları, Kültür Merkezleri veya Sanat Galerileridir.

Meclis bir şehrin kalbidir. Ankara’nın en görkemli binası TBMM’dir. Çünkü millet orada temsil edilir. Bu yüzden Büyükşehir Meclisi de Malatya’ya yakışır, yaraşır bir formatta olması gerekir. Eski Meclis Salonu’muz ziyaret edenlerin ve vatandaşlarımızın eleştirisine maruz kalmış bir yapıydı.

Yapmış olduğumuz proje doğrultusunda yenileme çalışmalarına başlanmış ve şu an itibariyle son rötuşlar yapılmaktadır. Nasip olursa çarşamba günü yapılacak olan Büyükşehir Meclis Toplantımızı baştan aşağı yenilenen meclis salonumuzda gerçekleştireceğiz. Çalışmalar kapsamında Meclis Salonumuzda ses düzeninden masa ve sandalyesine, mescitten meclis üyeleri için yapılan kulis adasına kadar baştan aşağı yenilendi.

Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonumuz Malatya’mıza ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Meclisimizde alacağımız kararların Malatya’mıza ve insanlarımıza hayırlı olması diliyorum” şeklinde konuştu.

Bülten 

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • Mercan (3 yıl önce)
    Bu adamın işi gücü boş reklam. Yazık gerçekten..... Yimpaşın oraya ( hükümetin yaptığı) bütün yapıları kendi yapmış gibi reklam asıyor. Nasılsanız öyle yönetilirsiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyahmet (3 yıl önce)
    Hele ellere bak gardas
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyahmet (3 yıl önce)
    Malatya buyuksehir bld meclisi- KapalıCarşı metro hattinin mujdesi noktasinda bu gun karar aldik bu metro hattini kullanan vatandasimizda ucret talep etmeyecegiz işte hizmet ... herkes konusur akp yapar baskanim dunyada yine bir ilk yaptiniz bld meclisini yenilediniz dunyada bir ilk UZAYLILAR BİZİ KISKANIYOR MU ACEP AH BİR BİLSEK??? Çakırı begenmiyorduk al sana cakir
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (3 yıl önce)
    meclisler işlerliğini yitirmiştir.başkan ne derse olur.bu nedenle meclis salonlarınada bu kadar para harcamaya değmez.
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (3 yıl önce)
    şatafatlı işleri bırakında memlekete hizmet edin. memleket çöplüktten ve pisliktten geçilmiyor. yollar delik değişik yama vurmakttan acizssiniz.ağaçlar ve çimler kurumuş yeşillik sıfır. logar kapakları etrafı açık arabaların lastikleri kesiliyor. suyun kalitesi düşttü sabahları muslukları açtığımızda çamur akıyor. önceden böle bişe yokttu. özellikle bakkal ve bazı esnaflara bakın kaldırımın yarısından çoğunu kaplamış. zabitalar ne iş yapar
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 (3 yıl önce)
    Başkanım olmuş olmuş ta biraz cafcaflı sanki
    0
    0
    Yanıtla
  • Türkiye sevdalısı (3 yıl önce)
    Evet aynen katılıyorum ama bizdeki meclisler ise tasdik merkezidir merkezden gelen her kararı el kaldırıp onaylarlar TBMM ve belediye meclislerinde oylamalar gizli yapilmali meclis üyeleri o zaman özgürce oy kullanırlar bizde ise TBMM'de görüyoruz gizli oylamada bile açıktan oy kullanıyorlar veya oyunu telefonuna çekip grup başkanına gösteriyor sayın başkan boyle meclis olsa ne olur olmasa ne olur .
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet koc (3 yıl önce)
    Selahattin başkanın göreve geldikten sonra yapmış olduğu Türkiye’deki ilk hizmetleri hangileridir? A-Sümerpark alanına yeni çim ve fidanlar dikilerek Malatya’ya yeni yeşil alan kazandırıldı B-Hürriyet Parkına yeni çimler ekilerek Malatya’ya yeni bir yeşil alan kazandırıldı C-Asfaltı bozulan yollar asfaltlanarak Malatya’ya yeni yollar kazandırıldı D-Çocuk parklarının salıncak ve kaydırakları tamir ve bakımı yapılarak şehre yeni parklar kazandırıldı E-Büyükşehir Belediye Meclisi’ni masa ve koltukları değiştirilerek yeni bir meclis salonu kente kazandırıldı F-Belediye Hizmet binasının dış yüzeyi sarı-kırmızıya boyanarak şehre yeni bir hizmet binası kazandırılacak E-Hepsi
    0
    0
    Yanıtla
  • E şıkkı doğru hepsi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (3 yıl önce)
    Elinize sağlık, gerçekten Malatya' nın şanına yaraşır bir meclis salonu görüntüsüne bürünmüş. İnanıyorum ki o mecliste nice değerli kararlar alınacak. Başarılarınızın devamını diliyorum Başkanım..
    0
    0
    Yanıtla
  • Osman (3 yıl önce)
    itibardan tasarruf olmaz. tasarruf emekçiden,halktan,meczuptan ve fakirden olur. devlet-i erkan tasarruf etmez ki itibarı nice olsun âleme..
    0
    0
    Yanıtla