SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Meclis Cemal Aslan'ı Andı

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:57:11
Meclis Cemal Aslan'ı Andı
A- A+ PAYLAŞ
Hafta sonunda geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Malatya Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Cemal Aslan, Belediye Meclisi’nin Haziran Ayı Olağan Toplantısı’nda rahmet ve dualarla anıldı.
 
Belediye Başkanı Ahmet Çakır, meclis toplantısı sırasında yaptığı konuşmada, Meclis üyeleri ile Belediye personeline başsağlığı dileğinde bulundu. Merhum Cemal Aslan’ın Belediye’de çok sevildiğini, çalışkan ve dürüst kişiliğiyle herkesle iyi diyalog içerisinde olduğunu hatırlatan Başkan Çakır, özetle şunları söyledi: “Kendisiyle çok yakinen çalışma fırsatımız oldu. Basın Müdürümüz olması dolayısıyla bazen günde 2-3 defa bir araya gelip istişarelerde bulunduk. Mesai arkadaşlığımızın ötesinde, dost ve arkadaşımızdı. Acısı bizleri son derece üzdü. Biz kendisinden razıydık. Hakkımızı helal ettik. Kendisinin de bizlerden razı olduğu kanaatindeyim. Mekanı cennet olsun. Yakınlarına ve ailesine sabırlar diliyorum. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.”
 
Başkan Çakır’ın konuşmasının ardından merhum Cemal Aslan’ın ruhuna Fatiha okunurken, bazı belediye meclis üyeleri de başsağlığı dileğinde bulundular.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız