SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Meclis Kararına Gerek Yok"

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:39:37
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valisi Vasip Şahin, köylere sondaj vurulması için İl Genel Meclisi kararına ihtiyaç olmadığını, ilgili dairenin sondaj açmasının vazifesi olduğunu bildirdi. 

İl Genel Meclisi, Naci Şavata başkanlığında İl Özel İdaresi Salonu'nda toplandı. Gündem gereği köylere sondaj açılması konuları görüşülürken, Vali Vasip Şahin’in "Sondaj için meclis kararına gerek yoktur. Encümenin talebi ilgili kurum İl Özel İdaresi’ne bildirilir ve talep karşılanır" ifadesi okundu.

Bu arada, Vali Şahin’in 2012 yılında açılması için karar alınan 10 adet sondaj için ödenek olmadığını bildirmesi üzerine, bunların 2013 yılında açılması için teklif yapıldığı dile getirildi.

Diğer yandan, İl Genel Meclisi toplantısında ayrıca, Akçadağ ilçesi Dedeköy’de Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nün köy iskan alanı uyumu imar planı konusundaki teklifi ele alındı. Teklifte, buraya 100 adet konut amaçlı proje olduğu, bu nedenle imar planı tadilatının talep edildiği belirtildi. Talep, komisyonda değerlendirilmek üzere havale edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız