SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Meclis Üyeleri, Muhtarlar ve Personele Yemek

0
Güncellendi - 2017-06-18 02:42:51
Meclis Üyeleri, Muhtarlar ve Personele Yemek
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi Belediyesi çalışanları, meclis üyeleri ve muhtarlarla iftar yemeğinde bir araya geldi. Başkan Gürkan, birlikte Türkiye’ye rol model olan rekor düzeyde hizmetlere imza attıklarını söyledi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi Belediyesi çalışanları, meclis üyeleri ve muhtarlarla Rüya Düğün Sarayı’nda verilen iftar yemeğinde bir araya geldi. İftar yemeğine, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın yanı sıra AKP Battalgazi Merkez İlçe Başkanı Osman Güder, Battalgazi Belediye Başkan Yardımcıları Zafer Kırçuval, Mustafa Sayın, Abdulvahap Şerefhanlı, Yaşar Karataş, AK Mercan Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Üyesi Gazi Akmercan, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve belediye çalışanları katıldı.

Burada konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi Belediyesi’nin büyük bir aile olduğunu belirterek, “Yol arkadaşlarım, mesai arkadaşlarım, mensubu olmaktan memnuniyet duyduğum Battalgazi ailesinin değerli fertleri öncelikle hepinizin Ramazan-ı Şerifini kutluyorum. Tuttuğunuz oruçların Cenab-ı Allah nezdinde kabul olmasını niyaz ediyorum. Gururlandım. Hakikaten göğsüm kabardı. Bin kişilik aile içerisinde muhtarlarımız, meclis üyelerimiz, daire müdürlerimiz ve tüm çalışanlarımızla birlikte gerçekten güzel işler yaptınız. Tarihe şerh düşen hizmetler yaptınız. Biraz önce bir şirketler gurubu sahibi ve A Haber Yurt Haberler Müdürü ile birlikte yapılan çalışmaları yerinde gittik gördük ve gezdik. A Haber’den gelen arkadaşımızın ifadesini sizlerle paylaşayım. “Böyle bir şeyin hafızamın alması mümkün değildir” dedi. Biz bu işleri sizlerle yaptık.  Sizlerle gurur duyuyoruz. Temizlik işlerinde, Fen işlerinde, Park Bahçelerde, Zabıta, Personel İşleri çalışanlarına hangi müdürlüğümüz olursa olsun hepsinin çalışması takdire şayandır. Çay ocağındaki çayı dolduran kişiden, en tepedeki başkan yardımcısından başkana kadar hepsinin çalışması bizim yanımızda kutsaldır. Anlamlıdır. Ben sizleri kutluyorum. Sizlerle Ramazan ayında bir arada olmaktan duyduğum memnuniyeti de belirtmek istiyorum. Hepinize teşekkür ediyorum. Ramazanınızı tekrar tebrik ediyorum. Önümüzdeki idrak edeceğimiz Ramazan Bayramınızı şimdiden kutluyorum” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız