SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Meclis Üyelerini Gezdirdiler

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:54:10
Meclis Üyelerini Gezdirdiler
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediyesi, meclis üyeleri için bir hizmet gezisi düzenledi.

Geziye ilişkin belediye basın bülteni şöyle:

"Battalgazi Belediye Meclisi üyeleri, Battalgazi Belediyesi tarafından yapılan ve devam eden hizmetleri yerinde incelemek amacıyla düzenlenen geziye katıldı. Meclis üyeleri, Battalgazi Belediyesi tarafından yapılan hizmetlerden bir hayli memnun kaldıklarını ifade ettiler. 

Battalgazi Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Karataş ve Fen İşleri Müdürü Fuat Gözeneli’nin eşlik ettiği geziye, Battalgazi Belediye Meclisi üyeleri katıldı. Gezi kapsamında ilk olarak geçtiğimiz ay 46 sokakta başlatılan ve birçok sokakta tamamlanan kilit taş, kaldırım düzenlemesi ve asfalt çalışmaları yerinde gezilerek görüldü. Daha sonra Battalgazi Belediye Hizmet binası alanında yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Meclis üyeleri, hizmete sunulan Konkasör Tesisi ve montaj çalışmaları devam eden Asfalt Plent Tesisi’ni gezdi. Kırsal mahallelerde yapılan asfalt ve kaldırım düzenleme çalışmalarını da yerinde gören meclis üyeleri, gezi kapsamında gördükleri hizmetlerden son derece memnun kaldıklarını ifade ettiler. Gezi kapsamında meclis üyelerine bilgiler veren Battalgazi Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Karataş, “Biz Battalgazi Belediyesi olarak sahada yaptığımız çalışmaları Meclis üyelerimize yerinde görerek bilgi sahibi etmek amacıyla yola koyulduk. Sağ olsun arkadaşlarımız bize büyük çoğunluğuyla iştirak ettiler. Konkasör şantiyemizi, mahallerimizdeki muhtelif örnekleri tarif ettik. Şimdide en büyük yatırımlarımızdan birisi olan belediyemizin temel ihtiyacı olan Plent tesislerimizi geziyoruz. Bir aksilik olmazsa inşallah önümüzdeki ay üretime geçeceğiz. Bir tarafta gaz hattının döşenmesi çalışmaları devam ederken, diğer taraftan da elektrik hatları döşeniyor. En önemlisi de plent tesislerinin montaj çalışmaları sürüyor. Oda son aşamaya geldi. Sanıyorum plent tesislerimiz bu ay sonuna doğru montaj işleri biter. Diğer enerji kaynaklarını da bitirebilirsek önümüzdeki ay içinde İnşallah bu tesisimizi Battalgazi’mizin hizmetine sunacağız” dedi. 

Battalgazi Belediye Meclis Üyesi Okyay Demirhan ise, yapılan hizmetlerden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Öncelikle başta Selahattin Gürkan başkana, başkan yardımcılarımıza ve Fen İşleri Müdürü Fuat Gözeneli’ye teşekkür ediyorum. Malatya özellikle hizmet noktasında önceki yönetimlerde hak ettiği hizmeti alamadı. Bu gezimizde özellikle asfalt plent tesisini gördüm. Konkasör ünitesini gezdik. Mahallelerdeki kilit taşı ve asfalt çalışmalarını inceledik. Güzel çalışmalarda bulunulmuş. Özellikle belirtmek gerekirse, demokrasilerin güzellikleri budur. Muhalefet olarak güzel olanlara güzel, olumsuz gelişen vakaları da çıkıp konuşmaktır. Olumsuzlukların da neden olduğunu araştırmak lazım. Bu demokrasinin güzelliğidir. İnsanları çalıştırmanın en kestirme yolu, insanlarda o işi yapabilme arzusunu uyandırmaktır. Ben burada siz basın mensuplarının huzurunda Selahattin başkana sevgi ve saygılarımı sunuyor ve teşekkür ediyorum. Bu arada ne kadar donanımlı olursa olsun en teknik meselede bile başarı yüzde 15 bilgiye, yüzde 85’de insanları yerinde çalıştırmakta ve onları idare etmek marifet ve kabiliyetinize bağlıdır. Burada tesislerin olması güzel bir şey. Özellikle asfalt noktasında mahallelerde bazı sıkıntılarımız var. Tesisleri kurmamamızın şu faydası oldu bana göre, kendi asfaltımızı kendimiz üreteceğiz. Kimseye bağımlı kalmadan özellikle stok noktası çok hoşuma gitti. Girdi fiyatlarını tolere edebilecek bir çalışma olarak görüyorum. Akaryakıtın düştüğü zamanlarda o stok bölgesinde asfaltımızı stoklayarak piyasadaki dalgalanmalardan en az etkileneceğiz. İşte bu noktada çalışmaları yerinde görüp inceledik. Güzel çalışmalar yapılmış. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

Battalgazi Belediye Meclis Üyesi Veysi Yılmaz’da, “Belediyemizin yaptığı hizmetleri yerinde görerek, bu kısa zaman zarfında yapılan hizmetleri; Yeni Belediye binasının temeli, bunun karşılığında Devlet Su İşlerine yapılacak binanın maliyetini göz önünde tutularak büyük hizmetler yapılmış. Ayrıca yapılan yollarda, köprüler, menfezlerin yapıldığını, cami kenarlarına peysaj düzenlemerini yerinde görüp inceledik. Belediyemizin çok kısa bir sürede bu çalışmaları yapıp, bitirmesi bizleri oldukça mutlu etmiştir. Yapılan çalışmalardan dolayı başta Belediye Başkanımıza, yardımcılarına ve tüm ekibe teşekkür etmek istiyorum. Kısa sürede bu hizmetleri yapmak kolay değil. Yine asfalt tesislerimiz oldukça başarılı bir çalışma olmuş. Bu tesis faaliyete geçtiğinde Battalgazi’mizde asfaltsız yol kalmayacağına inancımız tam. Diğer ilçelerimizle mukayese ettiğimizde Battalgazi’mizin yaptığı çalışmalar takdire şayandır. Yapılan çalışmaların verimini en kısa sürede alacağımızı ümit ediyorum” ifadelerini kullandı."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız