SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Meclis Üyesi de Aday Adayı

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:19:48
Meclis Üyesi de Aday Adayı
A- A+ PAYLAŞ

İşadamı Nurettin Karaaslan, AKP’den Malatya merkez ilçe Battalgazi’ye belediye başkan aday adaylığı için başvuru yaptı.

AKP il binasına gelerek AKP Malatya Merkez İlçe Battalgazi Başkanı Osman Güder’e  Malatya merkez ilçe Battalgazi’ye belediye başkan aday adaylığı için başvuru dosyasını veren İşadamı Nurettin Karaaslan, belediye meclis üyeliğinde 2 dönemdir yer aldığını, Ticaret ve Sanayi Odası meclis üyeliği yaptığını hatırlatarak, “Belediyecilikteki tecrübemi doğduğum Battalgazi’ye hizmet olarak sunmak istiyorum” dedi.

Aday gösterilmesi halinde seçilik başkan olunca projelerinden de başlıklar halinde söz eden Karaaslan, yarışındaki amacını 10 madde başlığı altında dile getirdi.

AKP Malatya Merkez İlçe Battalgazi Başkanı Osman Güder ise, “Battalgazi’yi geçen seçimde yüzde 80’lerin üzerinde aldık. Bu seçimde daha yüksek oy oranıyla almak istiyoruz” diyerek, aday adaylarının birbirinden değerli insanlar olduğunu bildirdi.

“Temayül ve merkez yoklaması ve diğer kriterlerden sonra genel merkezimizin belirleyeceği aday ile Battalgazi’de seçime katılacağız” diyen Güder, “Aday adaylarının adaya destek vereceklerine inanıyorum” şeklinde konuştu.

Konuşmalardan sonra Karaaslan, belediye başkan aday adaylığı için başvuru dosyasını Güder’e verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız