SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Meclis Üyesi Kaza Yaptı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Darende belediye meclis üyesi Bekir Sıtkı Kıhtır, geçirdiği trafik kazasında yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Darende ilçesi İplik Fabrikası Mevkiinde meydan geldi. Darende ilçesinin MHP'li Belediye Meclis Üyesi Bekir Sıtkı Kıhtır (60) kullandığı 44 KK 543 plakalı özel aracı ile Malatya'dan Darende istikametine seyir halinde iken ön sol lastiğinin patlaması sonucu şarampole uçtu. Kazada yaralanan Kıhtır, Darende Hulusi Efendi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kıhtır, kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Hastanede Kıhtır'ı ziyaret eden Darende Belediye Başkanı İsa Özkan geçmiş olsun dileğinde bulundu.

DİĞER KAZALAR..
Fahri Kayahan Bulvarı Karakavak bölgesinde 30 yaşındaki D.T.’nin yönetiminde bulunan 44..477 plakalı otonun çarptığı 51 yaşındaki M.Ö. yaralandı.

Çukurdere Mahallesi Divan Efendi Sokakta da 26 yaşındaki M.A.’nın yönetimindeki 44..224 plakalı otoyla çarptığı 9 yaşındaki İ.Ö. adlı kız çocuğun yaralandığı ve hastaneye kaldırıldığı bildirildi.

Beylerderesi kavşağında Bingöl Karayolları’na ait olan 31 yaşındaki H.İ.E. yönetimindeki tuzlama makinesinin sürücünün kontrolunu kaybetmesi sonucu devrildiği, sürücü ile araçta bulunan 32 yaşındaki A.B.’nin yaralandığı öğrenildi.

Barguzu Caddesi’nden Yeşilyurt yönüne gitmekte olan 42 yaşındaki M.İ.K., yönetiminde bulunan 44..333 plakalı otonun direksiyon hakimiyetini kaybedince, yol ortasındaki refüje çarptı ve yaralandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız