SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Meclis Üyesi Toprağa Verildi

0
Güncellendi - 2019-06-20 03:57:21
Meclis Üyesi Toprağa Verildi
A- A+ PAYLAŞ

Uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden AKP'li Belediye Meclis Üyesi Abdulvahap Akdeniz dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

Kale ilçesinin Erdemli Mahallesi'nde dün akşam evinin balkonunda arkadaşları ile birlikte sohbet ederken açılan ateş sonucu hayatını kaybeden AKP Kale Belediye Meclis Üyesi 63 yaşındaki Abdulvahap Akdeniz'in cenazesi, Adli Tıp Kurumunda yapılan otopsi işlemlerinin ardından Erdemli Mahallesi'ne getirildi. Akdeniz'in cenazesi, burada öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Daha önce mahalle muhtarlığı da yapan 7 çocuk babası Abdulvahap Akdeniz'in cenaze namazına Vali Vekili ve Battalgazi Kaymakamı Abdül Kadir Duran, Yazıhan Kaymakamı ve Kale Kaymakam Vekili Sinem Büyüknalçacı, Kale Belediye Başkanı Murat Koca, Jandarma Alay Komutan Vekili Erdoğan Şahin, AKP Kale İlçe Başkanı Cemal Çiçek ve yakınları katıldı.

Jandarmanın olayla ilgili incelemesi devam ediyor.

AKP Kale Belediye Meclis Üyesi Abdulvahap Akdeniz (63), Pazartesi gecesi Erdemli Mahallesi'ndeki evinin balkonunda Sait Yıldırım (49) ile oturduğu sırada kimlikleri henüz belirlenemeyen kişilerce av tüfeğiyle açılan ateş sonucu ağır yaralanmış, 112 Acil Servis ekiplerince kaldırıldığı İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi'nde hayatını kaybetmişti. Olayda yaralanan Yıldırım'ın hastanede tedavisi sürüyor.

iha- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • MALATYA LI (4 yıl önce)
    Siyasilerden kimseyi göremedim Cumhur ittifaki için bayağı çalışan emek veren biri idi malesef emekler boşmuş bunu anladım
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Erkan (4 yıl önce)
    HALAMIN eşiydi doğru dürüst bir insandı MEKANI CENNET PEYGAMBER EFENDİMİZE komşu eylesin ALLAH Geride kalan aylesine ALLAH sabır versin Erkan BAŞDEMİR
    %100
    %0
    Yanıtla