SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Meclisin Mart Toplantısı Bitti

A- A+ PAYLAŞ

Belediye Meclisi'nin, Mart ayı toplantılarının ikinci oturumu yapıldı. Tecde'de belediyeye ait bazı arsaların şahıslara ait mülkiyetlerle takası için encümene yetki verilmesi teklifi kabul edildi.

Belediye Basın Bürosu'ndan meclis toplantısına ilişkin yayınlanan bülten şöyle:

"İlk oturumunu 1 Mart Pazartesi günü yapan Malatya Belediye Meclisi, 5 Mart Cuma günü yaptığı II. Oturumla Mart Ayı Olağan Meclis Toplantılarını tamamladı.

5 Mart Cuma günü saat 14.00’de Belediye Meclis Salonu’nda Belediye Başkanı Ahmet Çakır başkanlığında toplanan Belediye Meclis Toplantısı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

Gündem maddeleri arasında yer alan; kadro iptal-ihdası ile sözleşmeli avukat çalıştırılması maddeleri kabul edilirken, S plaka tahsis önceliği uygulaması maddesi ise Trafik Komisyonu’na havale edildi. Tecde mahallesinde Belediye’ye ait bazı parsellerin, spor sahası içerisinde kalan şahıslara ait mülkiyetlerle trampa edilmesi için Belediye Encümeni’ne yetki verilmesi de ayrıca Meclis tarafından kabul edildi.

Gündem maddeleri arasında yer alan imar konuları ise İmar Komisyonu’na havale edildi.

Belediye Meclisi, Nisan Ayı Olağan Toplantısı’nı, 2 Nisan 2010 Cuma günü saat 14.00’de yapmayı kararlaştırdı."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız