SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Mecliste 'Yerli Malı Haftası'!.

A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediye Meclisi, Kasım ayı çalışmalarına Meclis Başkan Vekili Şefik Şengün başkanlığında yaptığı oturumla başladı. Çarşamba günü yapılan oturum, bugüne kadar gerçekleşen Belediye Meclis toplantılarının en ilgincini oluşturdu. 24’ü gündem, 30 ‘u ise gündem dışı verilen toplam 54 maddenin tamamı ertelendi veya ilgili komisyonlara havale edildi. Toplantıda kabul edilen tek madde, 15 Ekim tarihinde yapılan meclis toplantısının karar özeti oldu.

Mecliste Yerli Malı Haftası

Tüm maddelerin ertelenmesi veya komisyonlara havale edilmesi nedeniyle ‘Toplanmasa da olurmuş’ dedirten toplantının en önemli yanını  ‘Yerli Malı Haftası’nı andıran ürün dağıtımı oluşturdu.

Toplantı öncesi Hekimhan’dan getirilen ceviz, Arapgir’den getirilen üzüm ve Doğanyol’dan getirilen narın, meclis üyelerine ve basın mensuplarına dağıtılması, mecliste renkli görüntülerin oluşmasına neden oldu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız