SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Meclisten Derhal Gönderilmeliler"

0
Güncellendi - 2016-03-21 22:50:56
A- A+ PAYLAŞ

AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Canlı bombanın gidip cenazesini kaldıranlar, terör örgütü PKK’ya silah taşıyanların Meclis’te derhal gönderilmesi gerekir. Bunun için hukuki süreç neyi gerektiriyorsa o yapılacak” dedi.

Milletvekili Çalık, beraberinde AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı ve partililerle birlikte Doğanyol ilçesini ziyaret etti. İlçe merkezinde esnaf ziyaretlerinde bulunan çalık, daha sonra AKP Doğanyol İlçe Başkanlığına geçerek burada partililerle toplantı yaptı.

Toplantıda konuşan Doğanyol Belediye Başkanı Recep Gülbey, “Pütürge-Doğanyol arasındaki 27 kilometrelik yol için Milletvekilimiz Öznur Çalık, Ulaştırma Bakanımız ile görüşerek projeyi gündeme getirdi. Bu yolun muhakkak bu sene içerisinde başlamasını talep ediyoruz.  Doğanyol’da bir spor tesisi yapılması için talep dosyası göndermiştim. Diğer arkadaşlardan bir dönüş olmadı, ama Öznur Çalık 2 gün içerisinde dönüş yaptı ve ‘Bakan beyle görüştüm, o iş tamam’ dedi. Öznur Çalık’a teşekkür ediyoruz, Bütün taleplerimize böyle yürekten cevap veriyor ve akabinde sonuç veren bir milletvekilimiz. Kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.

İl Başkanı Hakan Kahtalı ise, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci başkanlığında Malatya Heyeti’nin Ulaştırma bakanına yaptığı ziyarette Doğanyol-Pütürge arasındaki yolunda gündeme geldiğini belirterek, ‘Bizim olmazsa olmazlarımızdan birisinin Doğanyol ile Pütürge arasındaki 27 kilometrelik yolun yapılmasıydı. Bu talebimizi Ulaştırma Bakanımıza ilettik” şeklinde bilgi verdi.

Parti çalışmaları hakkında konuşan Kahtalı, “Bizim teşkilat olarak çalışmalarımız devam edecek. Üye kayıtları noktasında, üyelerimizin güncellenmesi noktasında tek tek evleri ziyaret ediyoruz. Malatya’da 102 bin üyemiz var. Toplam seçmenin yüzde 20’si bizim üyemiz. 102 bin üyemizden şuana kadar 80 bin üyemizi ziyaret ettik, tek tek evlerinde ve işyerlerinde bu ziyaretlerimizi yaptık. Ekipler kurarak 5’er kişilik, gönüldaşlarımızı ziyaret ettik” dedi.

“HEPİMİZ GÖĞSÜMÜZÜ SİPER ETMEYE HAZIRIZ”

Konuşmasının başında terör olaylarına ilişkin olarak konuşan Milletvekili Çalık, “Türkiye çok zor bir dönemden geçiyor. Bu zorlu dönemde Türkiye’nin birliğine, dirliğine sıkılan kurşunlara karşı hem Doğanyol, hem Malatya tek vücut şekilde ve çok önemli bir ses veriyor. Türkiye’nin birliğine sıkılan kurşunların karşısında hepimiz göğsümüzü siper etmeye hazırız. Çanakkale’de şehit olan atalarımız ne Kürt, ne Türk, ne Sünni, ne Alevi hiçbir ayrım yapmaksızın bu topraklar için toprağa düşmüş askerlerdi. Bizler hepimiz, ne Kürt, ne Türk, ne Sünni, ne Alevi ayrımı yapmaksızın hepimiz bu vatan için, bu bayrak için, bu toprak için toprağa düşmeye hazır askerler olarak hepimiz kendimizi nitelendiriyoruz, kadını ile, kızı ile, genci ile yaşlısı ile. Hiç kimse bu birliği bozamayacak ve Türkiye cumhuriyeti ilelebet payidar kalacak, payidar kalması içinde biz üzerimize düşen ne ise, ne gerekiyorsa onu yapacağız” ifadelerini kaydetti.

Çalık şöyle devam etti:

“Canlı bombanın gidip cenazesini kaldıranlar, terör örgütü PKK’ya silah taşıyanların Meclis’te derhal gönderilmesi gerekir. Bunun için hukuki süreç neyi gerektiriyorsa o yapılacak.”

Doğanyol ile ilgili yatırımlar konusunda da konuşan Çalık,  “Doğanyol’un içine geldiğimiz andan itibaren bankamız il, öğretmenevimiz ile, hükümet konağımız ile yollarımızla, Büyükşehir belediyemizin buraya getireceği hizmetlerle, Büyükşehir Belediyemiz Doğanyol ilçesine 150 kilometrelik yolu kazandırdı. Büyükşehir Belediye Başkanımız, Doğanyol Belediye Başkanımız ile çok uyumlu bir  çalışma sergiliyorlar. Doğanyol’un yıllardır kanayan yarası olan içmesuyu ve kanalizasyon ile ilgili sorun çözülüyor ve ihale süreci tamamlanıyor. Doğanyol ilçemizin bir meydana olacak. İlçe merkezindeki dere tamamen kapatılarak buraya güzel bir meydan kazandıracağız ve akabinde de Doğanyol’a bir Kültür Merkezi kazandıracağız. Doğanyol’a bir İmam Hatip Lisesi kazandırılması konusunda  çalışmalara başladık. Gökçe’deki binanın İmam Hatip Lisesi’ne dönüştürülmesi için çalışmalarımız devam ediyor. İlçelerimizin bağlantı yollarını büyük oranda tamamladık. En son Hekimhan-Kuluncak arasındaki bağlantı yolunu yatırım programına aldık ve 17 kilometrelik yol ihale edildi. Şimdi en son Doğanyol-Pütürge yolunu bıraktık. Bunuda benim kıymetli hemşerilerim hoş görecektir diye umut ediyorum. Burası benim babamın memleketi, atamın memleketi, dedemin memleketi, diğer insanlar demesinler ki, ‘Öznur hanım önce kendi ilçesini yaptı.’ Bilsinlerki önce diğer ilçeleri tamamladık, en son Doğanyol-Pütürge arasındaki 27 kilometrelik yol kaldı. Sayın Bakanımız Bülent Tüfenkci ve milletvekili arkadaşlarımızla Ulaştırma Bakanımızı ziyaret ettiğimizde, ‘Vazgeçilmezimiz Doğanyol-Pütürge arasındaki 27 kilometrelik yolumuz’ dedik.   Allah nasip ederse bu sene yatırım programında olsun istedik. Malatya-Pütürge-Doğanyol yolumuzu tamamladık. Son alarak 5-6 kilometrelik bir yol kaldı ve onunda çalışmaları şuanda sürüyor” şeklinde konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • T. (8 yıl önce)
    Sayın milletvekili onlar 2000 yılından sonra meclise girdiler barış süreci dendi PKK bu süreç içinde mühimmat depoları. PKK silopiden hakkariye yer altından sığınak yapmış iha lar neredeydi
    0
    0
    Yanıtla
  • Tosun (8 yıl önce)
    Sayın oznur hanım PKK sizin barış surecinizde silopiden hakkariye yerin altına mühimmat ve ev yapmışlar.bu iha lar neredeydi
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyam (8 yıl önce)
    öznur hanım bakan olamadın nasılmış
    0
    0
    Yanıtla
  • Yurtseven (8 yıl önce)
    Oznur hanım bol keseden dağıtıyosunuz yillardır. Ne Püturg'ede ne de Doğanyol'da hizmet koyacak yer kalmadi! Hepsi hayaldi gercek oldu guzel soyluyorsunda icraatiniz yok ...
    0
    0
    Yanıtla
  • Cesamin ÖZKAN (8 yıl önce)
    Valla terörist cenazelerine katılanlar kadar terör örgütü ile kol kola pazarlık yapanlar, Abdullah Öcalana övgüler yağdırmada sıraya girenler yarışanlar, terör örgütüne yönelik güvenlik güçlerine operasyon izni vermeyenlerde suçludurlar. Hatta onlardan dahada fazla suç işlemiş durumdadırlar. Yani AKP iktidarı ne yapsa kendi kendini kuşatıyor ve tıpkı bir ipek böceği gibi kendi kendisini imha etme sürecini yaşıyor. Bu çok doğal sonuç,çünkü yanlış hesap ve yanlış işler hep bağdattan dönermiş.
    0
    0
    Yanıtla
  • birde hukuki süreç neyi gerektiriyorsa demiş hukuki zemini hazırlamak sizin elinizde tribüne oynayıp duruyorsunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • Kmyc (8 yıl önce)
    Hiç bir partiyle işim olmaz, İnsan biraz dürüst olur.siyaset mi 2 kere düşünürüm.Allah aşkına akp millet vekilleri terörist cenazesine gittiğinde bu sözler neden söylenmedi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kerim (8 yıl önce)
    Bulentt tufenkci on numara bakanlik yapiyor. Iyiki oznur hanimi basbakan davutoglu engelledi.
    0
    0
    Yanıtla