SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Meclisten Polat'a Kredi Yetkisi

0
Güncellendi - 2018-06-20 05:09:18
Meclisten Polat'a Kredi Yetkisi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, Haziran ayı toplantısınac19cHaziran Salı günü yaptığı II. birleşimle devam etti.  Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılan toplantıya Meclis Başkan Vekili Hasan Göğüs başkanlık etti.

Saat 14.00’decgerçekleştirilen II. birleşimde, gündemde bulunan bazı maddeler görüşülerek karara bağlanırken, bazı maddeler bir sonraki toplantıya bırakıldı.

BAŞKAN POLAT'A YETKİ

Büyükşehir Belediye Meclisi, Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek olan bazı yatırımlardan kullanılmak üzere İller Bankası'ndan kredi kullanılması için Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'a yetki verdi.

Gündemde bulunan imar ağırlıklı maddelerin birçoğu görüşülerek karara bağlanırken, 20 Haziran Çarşamba günü saat 14.00’de III. Birleşimin yapılmasına karar verildi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Kadir (5 yıl önce)
    Faizi geç bu adam devletten maaş almak haram diyen adam değilmiydi..
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (5 yıl önce)
    Faiz yiyenler Allah'a ve Resulune savas acmislardir...Bakara Suresi 279
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent Yaşar (5 yıl önce)Ahmet isimli kullanıcı yorumuna
    Bu adammı borçlanacak zaten mltya Belediyesi borçlanmada Türkiye de ilk beş içinde borçlan yandaşlara dağıt Adıyamanlılara
    0
    0
    Yanıtla