SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Medeniyet Sanat Araştırmaları Merkezi' Olacak

0
Güncellendi - 2016-04-29 17:54:36
'Medeniyet Sanat Araştırmaları Merkezi' Olacak
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediyesi tarafından Bostanbaşı'nda faaliyete geçecek olan Medeniyet Sanat Araştırmaları Merkezi'nde Lisans ve Lisansüstü eğitim alan üniversiteli öğrencilere akademik destek sağlanacak. Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Üniversiteli kardeşlerimizi geleceğe en iyi şekilde hazırlamak adına gayret gösteriyoruz” dedi.

Eğitime “Koşulsuz ve sınırsız” destek hedefiyle Türkiye’nin geleceğine şekil verecek gençlere yatırım yapmaya devam eden Yeşilyurt Belediyesi, geleceğe yönelik kariyer planlaması yapan üniversiteli öğrencilerin eğitim hayatlarına destek sağlamak adına önemli bir projeyi hizmete sunmaya hazırlanıyor. Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ın talimatıyla “Medeniyet Sanat Araştırmaları Merkezi” kuruldu.

Yeşilyurt Kent Konseyi çatısı altında faaliyetlerine başlayacak “Medeniyet Sanat Araştırmaları Merkezi” Bostanbaşı Mahallesinde yapımı tamamlanan Gençlik Merkezinde hizmet verecek. Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ın ön hazırlığını bizzat takip ettiği Medeniyet Sanat Araştırmaları Merkezinde lisans ve lisansüstü eğitim alan üniversiteli öğrencilere yönelik seminerler ve dersler verilecek.

a2İnönü Üniversitesi başta olmak üzere Ankara, İstanbul ve İzmir’den gelecek olan deneyimli ve alanında uzman akademisyenler tarafından öğrencilere çeşitli konularda dersler ve seminerler verilecek.

Yeşilyurt’u sosyal, kültürel ve eğitim alanında cazibe merkezi haline dönüştürmek adına hizmetlere devam ettiklerini ifade eden Belediye Başkanı Polat, Başkan Yardımcısı Haydar Şahin, Mehmet Güner, Mehmet Çınar ve Yeşilyurt Kent Konseyi Genel Sekreteri Necati Çobanoğlu ile Bostanbaşı mahallesini ziyaret ederek “Medeniyet Sanat Araştırmaları Merkezi binasında yapılan çalışmalarla ilgili son durum hakkında yetkililerden detaylı bilgiler aldı.

“LİSANS VE LİSANSÜSTÜ EĞİTİMLER VERİLECEK”

Eğitimde kalitenin artması için gereken her türlü desteği vermeye hazır olduklarını, gençleri geleceğe en iyi şekilde hazırlamak adına tüm imkânları seferber ettiklerini belirten Başkan Polat, “Bostanbaşı mahallemizde yapımı son aşamaya gelen Gençlik Merkezi yakın bir zamanda faaliyete geçecek. Yeşilyurt Kent Konseyi çatısı altında kurulan Medeniyet Sanat Araştırmaları Merkezinin faaliyetleri burada hayat bulacak. Gerek Malatya İnönü Üniversitesinden gerekse de İstanbul, Ankara ve İzmir’den gelecek deneyimli ve uzman akademisyenler lisans ve lisansüstü eğitim alan üniversiteli öğrencilerimize seminerler ve belirli periyotlar halinde eğitim verecekler. Medeniyet Sanat Araştırmaları Merkezi şehrimizin eğitim hayatına ciddi katkılar sunacak” dedi.

“BOSTANBAŞI MUHTAR EVİMİZ HAYIRLI OLSUN”

Bostanbaşı Mahallesinde yapımı tamamlanan Muhtar Eviyle ilgili de bilgiler veren Başkan Polat, “Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren muhtarlarımızın çalışma alanlarını düzeltmek ve onların daha iyi şartlarda hizmet vermelerini sağlamak adına projesine başladığımız 11 adet Muhtar Evini muhtarlarımıza teslim ediyoruz. Bu projemizdeki gayemiz; hizmet veren ile hizmet alan halkın daha konforlu bir ortamda bir araya gelmelerini sağlamaktır. Muhtarlarımızın vatandaşlara, vatandaşlarımızın da muhtarlara ulaşımı ve sorunların daha hızlı çözülmesinde muhtar evlerinin büyük bir katkısı olacaktır. Hizmet alan vatandaşlarımızla hizmet veren muhtarlarımızı sağlıklı ve güzel bir ortamda buluşturacağız. Bostanbaşı mahallemize hizmet verecek olan Muhtar Evinin inşaatı tamamlandı. Vatandaşlarımız burada işlemlerini kolay ve rahat bir şekilde hallederken bir yandan ise binanın içindeki geniş alanda sosyal faaliyetlerde bulunabilecek. Muhtar evimiz şimdiden Bostanbaşı mahalle sakinlerine hayırlı olsun” dedi.

Bülten

a1

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız