SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MediaMarkt ve Dünya Devi Microsoft iş birliği ile 23 Nisan Şenliği

0
Güncellendi - 2017-04-22 16:46:50
MediaMarkt ve Dünya Devi Microsoft iş birliği ile 23 Nisan Şenliği
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye'de teknolojik ürünlerde parekende satış denilince akla en öncelikli gelen mağazalar zinciri MediaMarkt, Microsoft iş birliği ile Beylikdüzü mağazasında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel, eğlenceli bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor

 

Türkiye’nin en hızlı büyüyen yeni nesil elektronik perakendecisi MediaMarkt ve Microsoft Türkiye, eğlenceli sürprizler ve aktivitelerle çocukları en özel gününde de yalnız bırakmıyor. MediaMarkt Beylikdüzü mağazasında gerçekleşecek olan etkinlikte çocuklar ve aileler kendilerine hazırlanan küçük sürprizlerle 23 Nisan’ın keyfini birlikte yaşıyor.

 

Minikler 23 Nisan’ı MediaMarkt’ta kutluyor

 

Mağaza içerisinde 23 Nisan’a özel kurulan Xbox standları ve oyun bilgisayarları sayesinde, çocuklar farklı oyunları keyifle deneyimleme imkanı buluyor. Ayrıca etkinliğe özel bulunan Forza simülatörü ile oyunsever minikler, gerçeğe yakın bir oyun deneyimini hep birlikte keşfediyor.

 

Bunun yanı sıra çocuklar etkinlik alanında karikatür eşliğinde dijital ekranda eğlenceli karikatür yaratmanın mutluluğunu yaşıyor.

 

Sürpriz etkinliklerin ve hediyelerin olacağı 22 - 23 Nisan Çocuk Bayramı kutlamaları MediaMarkt Beylikdüzü mağazasında aileleri ve çocukları bekliyor.

KAYNAK: TECHNOSFER.COM

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız