SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Medikal Davasında 8 Tahliye..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen "medikal yolsuzluğu" davasında, 16 tutukludan 8'i tahliye edildi.

Sahte belge düzenleyerek kamu kurumlarını dolandırmak, gerçeğe aykırı resmi belge düzenlemek iddiasıyla haklarında soruşturma başlatılan ve toplam 58 kişinin yargılandığı Malatya 2. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki medikal davasına devam edildi.

Tutuklu sanıklar ile avukatlarının katıldığı duruşmada sanıklar, haklarındaki iddiaları ve suçlamaları reddetti. Mahkeme heyeti; Zülfikar O., Alparslan Ş., Yaşar U., Bülent Semih K., Özcan T., Mustafa K., Nuri M. ve Basri K. adlı sanıkları tahliye ederken; Vahit K., Osman T., İbrahim T., Mehmet Ş., Umut Hüseyin K., Murat D. , Haşim P. ve Hüseyin Öktem Ş. adlı sanıkların ise tutukluluk hallerinin devamına karar verdi.

Mahkeme heyeti duruşmayı, dosyadaki eksik belge ve diğer işlemlerin tamamlanması için 20 Ekim 2005 tarihine erteledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız