SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Medya Teknik Heyeti Yendi

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:22:00
Medya Teknik Heyeti Yendi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya spor medyasının oluşturduğu takım, Yeni Malatyaspor teknik heyetini halı sahada 6-5 mağlup etti. 

Teknik direktör İrfan Buz ve ekibinde bulunan Zafer Hızarcı, Engin Özdemir, Erkan Buz, İsmail Aydoğdu, Masör Erhan Günel ve kulüp çalışanı Zafer Çubukçu’dan oluşan teknik heyet takımı; Tolga Güzel, Mehmet Türel, Mikail Ökke, Turgay Gürcü, Abdullah Ergün, Tuncay Selçuk, Ünal Ertem ve Fatih Avcı’dan oluşan medya takımına karşı mücadele etti. Oldukça çekişmeli geçen maçta Medyaspor’un gollerini Mehmet (2), Mikail, Tuncay ve Fatih (2) kaydetti. Teknik heyet takımında ise goller Zafer Hızarcı, Erhan Günel, Engin Özdemir ve İrfan Buz’dan geldi. Malatya Pınarbaşı Halı Saha’da oynanan karşılaşmayı, Yeni Malatyaspor Kulüp Mali İşler Sorumlusu İlyas Karaca, Sportif Direktör Ali Ravcı, Kulüp Müdürü Selçuk Günaydın ve spor camiasının renkli simalarından Zülküf Dere ile çok sayıda futbolsever izledi. 

Karşılaşmanın ardından medya takımını çok iyi gördüğünü belirten Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, “Herkese çok teşekkür ediyoruz. Gerçekten güzel bir gece maçı oldu. İyi ter attık. Tabi medyadaki arkadaşlarımız aslında futbol konuşurken, yazarken sahada da iyi olduklarını gösterdiler. Onları tebrik ediyorum. Camiamızın kaynaşması ve birlik beraberlik ortamının sağlanması adına oldukça önemli etkinlikler bunlar. Herkesin ayağına sağlık” dedi. 

Medya takımının kaptanı Tuncay Selçuk ise, “Teknik heyetimize çok teşekkür ediyoruz. Bizi kırmayıp davete icabet ettikleri için. Gerçekten güzel bir dostluk akşamıydı. Camiadan birçok isim bugün teknik heyetimizle bir arada oldu. Fikir alışverişleri oldu. Kaynaşma adına güzel bir geceydi herkesi kutluyorum” diye konuştu.

Maçın ardından her iki takım oyuncuları çay içerek karşılaşmanın kritiğini yaptı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız