SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Medya ve Malatya' Ödülleri

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Gazeteciler Derneği (MAGDER) tarafından "Medya ve Malatya" ödülleri gecesi düzenlenecek.

MAGDER Malatya Şube Başkanı Orhan Çekin, dernek binasında yaptığı basın açıklamasında, geniş kapsamlı bir ödül gecesi düzenlemeyi planladıklarını ve yaygın medyadan da katılımların olacağını söyledi.

Çekin, düzenlenecek bir anket sonucu kamuoyunun da verilecek ödüller hakkında düşüncelerinin alınacağını belirterek, "Sivil toplum kuruluşları ve bazı önemli kişilerin düzenleyeceğimiz anket ile fikirleri alınacak. Dernek üyelerimizden kurulu ödül komisyonu bu öneri, teklif ve görüşleri dikkate alarak, ödül sahipleri belirlenecek. Ödül töreni Ekim ayında, Sabancı Kültür Merkezi veya İnönü Üniversitesi Konferans Salonunda yapılacak. Törende Malatya Musiki Derneği bir Türk Sanat Müziği konseri verecek" dedi.

Ödül verilecek kategoriler hakkında da bilgiler veren Çekin, yaygın ve yerel olmak üzere toplam 34 ödülün sahiplerine verileceğini kaydederek, "TV Ödülleri olarak, en iyi sunucu - en iyi haber programı, en iyi TV programı ve en iyi spor programı. Radyo ödülleri - en iyi program. İnternet Gazeteciliği Ödülü, Yazılı Basın Ödülleri - Röportaj, Haber, Köşe Yazısı, Araştırma ve Mizanpaj ödülleri verilecek. Ayrıca; Murat Koçyiğit Ödülü, Murat Alişan Akdağ Ödülü, Erhan Kırçuval Ödülü ve Yılın Malatyalısı Hadi Amca Ödülü verilecek. Bunun yanında Medya Dünyası, İş Adamı, Çevre, Siyaset, Spor, Sağlık, Eğitim ve Kültür-Sanat ödülleri verilecek" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız