SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Medyaspor Şampiyon

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Kurumlararası Futbol Atatürk Kupası”nı Medyaspor, final maçında Malatya Vergi Dairesi Başkanlığı takımını 2-1 yenerek kazandı.

Turnuvaya teknik sorumlu İsmail Karataş nezaretinde katılan ve Hakan Karaduman, Faysal Elkoca, Mehmet Türel, Akif Çelik, Fatih Avcı, Şenol Balarısı,Yılmaz Yaşar, Eray Eken, Hasan Korkmaz ve Mehmet Taşkın dan oluşan takımı ile katılan Medyaspor, Malatya Belediye takımını ilk maçta 6-0 farklı mağlup etti. Medyaspr daha sonra ikinci maçında Devlet Hastanesini 6-1 yendikten sonra, yarı finalde Şekerspor’u penaltı atışlarıyla zorda olsa safdışı bırakarak adını finale yazdırdı.

Finalde Vergi Dairesi Başkanlığı takımı ile “ALTIN YUNUS” Tesisindeki Halı sahada oynanan Final maçına ilgi hayli fazla idi. İlimizde bulunan 3 yerel Televizyon kanalındanda canlı olarak yayınlanan final maçını izlemek üzere İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, Malatya Vergi Dairesi Başkanı Ersin Özkan, İl Genel Meclis Başkanı Naci Şavata, iş adamlarımızdan takımın tüm maçını izleyen maddi ve manevi olarak basın medyanın yanında olan başta Tuğrul Karaaslan Turan Kopal, Gürsel Salik, Mehmet Ali Cici, Şeker Hoca Celal Tilgen, Ali Cengiz ile Gazeteciler Cemiyeti Yöneticileri ve basın emekcileri ile gelir idaresi çalışanları takımlarını yalnız bırakmadılar.

Maçın hakemliğini Klasman hakemlerimizden Mutlu Dalbudak yaptı. Maçı Yerel televizyonlar naklen canlı verirken maçı Mustafa Bulaşmaz anlattı. Maçın başlaması ile birlikte atmosfer yükseldi basın Medayaspor, Mehmet Türel ile 9.dakikada attığı gol ile 1-0 öne geçti. İlk yarı 1-0 basın Medyaspor’un galibiyetiyle kapandı.

İkinci yarıya takımlar aynı tertiple başladılar. 35.Dakikada kale direğine değen topu gol ile değerlendiren hakem kararından dönmedi ve skor 1-1 oldu. Medyaspor’un tempolu ve baskılı oyunu 50.dakikada penaltı kazandırdı, atışı kullanan Mehmet Türel takımını 2-1 öne geçirdi. Son anlar büyük gerilim ve sertliğe sahne olsa da maçı kazanan Medyaspor şampiyon oldu.

Maçtan sonra Gazeteciler Cemiyeti adına Kemal Deniz Prim açıklarken İş adamı Tuğrul Karaaslan boş çek verdi "siz yazın" dedi. Altınyunus Tesisi işletmecileri de bir kokteyl verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız