SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Mega Projeler Yapacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:57:23
A- A+ PAYLAŞ

30 Mart yerel seçimleri kapsamında çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren AKP Malatya İl Teşkilatı, Yeşiltepe Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. 

“NEREDE BİR MAĞDUR VE MAZLUM VARSA, AK PARTİ HEP ONLARIN YANINDA OLDU”

Mahalle toplantısında konuşan Milletvekili Öznur Çalık, AKP’nin her zaman mağdur ve mazlumların yanında olduğunu söyledi.

Çalık, 11 yıl boyunca milletten aldıkları destekle, doğru yolda yürüdüklerini belirterek, “Bu yol, bizim yolumuz. Yüce Rabbim, doğru yollardan bizi ayırmasın. Milletin sesinin geldiği her yerde biz olduk. Rengine, diline, dinine, ırkına bakmadan mağdursa, mazlumsa, AKP iktidarı olarak yanında yer aldık. Ülkesine, dinine bakmadık. Dünyanın neresinde mazlum ve mağdur varsa, bir orada olduk. Yüce Rabbimle çıktığımız yolda, milletimizin desteğini arkamızda 11 yıl boyunca hep hissettik” dedi. 

“SİZ, MİLLETİN NE KADAR YÜCE BİR MİLLET OLDUĞUNU BİLMEZSİNİZ”

Çalık, ülke üzerinde oyun oynamak isteyenlere karşı milletin en güzel cevabı verdiğini kaydederek, şunları söyledi: “Biz sizi hiç yanıltmadık. 11 yıl boyunca Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte verdiğiniz her bir oyun hakkını teslim etmek için gece-gündüz çalıştık. Sayın Başbakanım bir günde 5 ülke gezdi. 3’lü koalisyon dönemlerini hatırlarsınız; Amerika Başkanı’nın karşısında, Türkiye Başbakanı nasıl otuyordu. 11 yıllık uzun süreli bir iktidar dönemimiz var. Türkiye Cumhuriyeti kurulduğu andan itibaren hep milli iradenin üzerine vesayet uygulamak istediler. Bunun sebebi de siyasi istikrarı bozarak, ülkenin istikrarını bozmaktı. Tek başına iktidarın olduğu dönemlere bir bakalım; Menderes, Özal ve Recep Tayyip Erdoğan var. Ülke ekonomisinin en iyi şartlara taşındığı dönemler oldu. Ne de dünyada ne de ülkemizde muhalefet eden bütün şer odakları bizi bir kez daha koalisyona mahkum etmek istiyorlar. 30 Mart’ı milat olarak görüyorlar. Siz milleti göbeğini kaşıyan ada mı sanıyorsunuz? Siz, bu milletin ne kadar yüce bir millet olduğunu bilmezsiniz.”

SARIGÜL’Ü ELEŞTİRDİ

Feshane’de düzenlenen Trabzon Günleri’nde, CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül’ün, kendisine hakaret eden bir vatandaşa, yumruk attığı iddialarını da değerlendiren Çalık, “İşte CHP’nin zihniyeti budur” dedi.

Çalık, “İstanbul’da, Sarıgül konuşma yapmış ve Başbakana ağzına geleni söylemiş. Karşısına kim çıkmış? Karşısına milletimiz çıkmış. Milletimiz gereken tüm cevabı vermiş. Sarıgül, millete yumruğuyla cevap vermiş. İşte CHP’nin zihniyeti bu. Biz millete sadece selam veririz. Biz millete sadece saygı gösteririz. Millete sadece hizmet ederiz” diye konuştu. 

“ÜLKEYE HUZUR VE BARIŞ GETİRDİK”

Milletvekili Mustafa Şahin, AKP’nin ülkeye huzur ve barış getirdiğini ifade etti. 

Şahin, ülkenin her noktasına hizmeti ulaştırdıklarını kaydeden Şahin, “Alevisiyle Sünnisini barıştırdık. Türküyle Kürdünü barıştırdık. Doğu ile Batı arasındaki ayrımı kaldırdık. Herkese hizmetleri Nisan yağmurları gibi, bereketli bir şekilde ulaştırdık. Cenabı Allah o uzun adama hayırlı ömürler versin. İnşallah hayırlı işler yapmaya muktedir olduğu gibi, daima bu ülkede güzel insanlar hizmet yapsın” ifadesini kullandı. 

“YEŞİLTEPE’DE HUMMALI BİR ÇALIŞMA YAPTIK”

Malatya Belediye Başkanı ve AKP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır, Malatya’nın her noktasına hizmet götürdüklerini ifade ederek, “Vatandaşımızın iyi bir ortamda yaşaması için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık” dedi.

Çakır, Yeşiltepe bölgesinde birçok projeyi hayata geçirdiklerini dile getirerek, “Mezarlık yolunu baştan boya 4,5 kilometre yeniledik. Yeşilevler bölgesinin tamamı yenilendi. Kuşak yolunu 9 kilometre bu civardan tamamlamış olduk. Gençlerimiz için spor merkezi yapıyoruz. Şuanda inşaatı tamamlandı. Suni saha yapılacak ve gençlerimiz buradan faydalanacak. Semt konağı ve çok amaçlı sosyal tesisimizi hayata geçirdik. Burayı yaşayan canlı bir semte dönüştürmek için hazırladığımız projeleri hayata geçirdik” şeklinde konuştu. 

“MEGA PROJELERİ DEVREYE KOYACAĞIZ”

AKP ve Başbakana yakışır çalışmalar yaptıklarına dikkat çeken Çakır, büyükşehir ile birlikte daha büyük projeleri hayata geçireceklerini söyledi.

Çakır, şehrin geleceğini etkileyecek mega projeleri başlatacaklarını dile getirerek, hizmetlerin daha çok ve hızlı bir şekilde bölgelere yayılacağını kaydetti. Yeşiltepe’yi daha da geliştireceklerini ifade eden Çakır, milletten aldıkları destekle 5 yıl önce başladıkları hizmeti sürdürmek istediklerini belirtti. 

Çakır, Malatya’yı kalkındırmak için göreve geldiklerini kaydederek, “Biz Malatya’nın her noktasına hizmet ettik. Biz insan ve hizmet odaklı çalıştık. Biz hem merkezi kalkındırdık hem de her bölgemize hizmet götürdük” dedi. 

“SÜRATLE ÇALIŞMALARA BAŞLAYACAĞIZ”

AKP  Yeşilyurt Merkez İlçe Belediye Başkan Adayı Hacı Uğur Polat, göreve geldiklerinde vakit kaybetmeden çalışmalara başlayacaklarını dile getirdi.

Polat, süratle gece-gündüz demeden ve yorulmadan en güzel hizmetleri vatandaşlarla buluşturacaklarını ifade ederek, “AK Parti zihniyeti ve anlayışı ile bizim başımızdaki büyük insan, dünya lideri Sayın Başbakanımıza yakışan hizmetler yapacağız” diye konuştu.

AKP Yeşilyurt Merkez İlçe Başkanı Bayram Taşkın, Yeşiltepelileri 6 Mart’ta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a gür sesleriyle destek vermeye davet etti. 

ESNAF GEZİSİ..

Malatya Belediye Başkanı ve AKP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır,   Fuzuli’nin yapılan çalışmalarla birlikte Malatya’nın önemli ticaret merkezlerinden birisi haline geleceğini söyledi. 

30 Mart yerel seçim çalışmalarını sürdüren Çakır,  Milletvekilleri Öznur Çalık ve Mustafa Şahin, AKP Malatya İl Başkan Yardımcısı Murat Turgut ve partililerle birlikte Fuzuli Caddesi esnafını ziyaret etti. Esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Çakır, kendisine iletilen sorun ve isteklerini dinledi. Yoğun ilgi altında gerçekleştirilen ziyaretlerde, vatandaşlar Çakır’a tam destek vereceklerini söylediler. 

Ziyaret sonrası gazetecilere açıklamada bulunan Malatya Belediye Başkanı ve AKP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır, “Malatya’mız gerçekten hareketli ve canlı bir şehir. Fuzuli Caddesi de ana arterlerimizden bir tanesi. Önümüzdeki günlerde Kernek Parkı’nın tamamlanmasıyla birlikte bu caddemiz daha da canlanacak. Fuzuli, Malatya’nın önemli ticari merkezlerinden birisi haline gelecek” dedi.  Milletvekili Öznur Çalık vatandaşları 6 Mart’ta Yeni Belediye binası yanında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile buluşmaya davet etti. Milletvekili Mustafa Şahin ise, esnafların dualarıyla Başbakana destek verdiklerini söyledi. Şahin, vatandaşları memnun edecek çalışmalar yaptıklarını belirterek, “Belediye Başkanlarımız, vatandaşlarımızın dualarını alacak çalışmalar yapmaya devam edecekler” dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız