SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Meğer 3-5 Yıl Önce Demişmiş!

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:08:59
Meğer 3-5 Yıl Önce Demişmiş!
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, "Cumhurbaşkanı, Başbakan, Genelkurmay ve MİT'i dinleyen anlayışın sorgulanması lazım" dedi. 

AKP Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammed Emin Yalçınkaya'yı ziyaret eden Şahin, "Siyaset, özellikle sivil toplum örgütlerimiz içerisinde en yüksek temsil edilen kuruluşlarımızdan bir tanesi. hele de iktidar partisini temsil eden bir siyasi partiyseniz daha da farklı bir önem arz ediyor" diye konuştu.

Şahin, Malatya'da AKP teşkilatlarının gönüllülük esasıyla çalıştığını kaydederek, "Bazı basın organlarında dikkatimizi çeken yazılar var. Özellikle bugüne kadar AK Parti çatısı altında faaliyette bulunan arkadaşlarımız arasına nifak sokmakta başarılı olamayan bazı gafiller, maalesef yine AK Parti teşkilatları üzerinde bir takım hegemonya oluşturmaya çalışıyorlar. Biz profesyonel siyasetçi olduk. Çünkü maaşımız devlet tarafından veriliyor. Milletvekiliyiz ve milletimizi temsil ediyoruz. 10 yıl civarında burada hizmet verdik. Gerçekten bu gönüllü teşekküller, gönüllülük esası üzerine kurulan bu teşkilatlarda görev alan arkadaşlarımız Allah rızası için, herhangi bir beklenti olmaksızın, gecelerini gündüzlerine katarak, bizlerle beraber bütün alan taramalarını yapmaya gayret gösteriyorlar" ifadelerini kullandı.

"BU İNSANLARLA AYNI DÜŞÜNCEYİ PAYLAŞMADIM"

Cumhurbaşkanı, Başbakan, Genelkurmay ve MİT'i dinleyen anlayışın sorgulanması gerektiğini dile getiren Şahin, şunları söyledi: "İnönü Üniversitesi dahil dinlemelerin var olduğunu gördük. Siyasette bulunduğumuz sürenin büyük bir kesiminde telefonlarımızın dinlendiğinin farkındaydık. Devlet dinliyordu diye düşünüyorduk ama içerisinde ihanet şebekesinin olacağı hiç aklımıza gelmemişti. Varsın devlet dinlesin. Bizim devlete karşı yapmış olduğumuz herhangi aykırı bir durumumuz yok. Bu nedenle çekinmemiz söz konusu değildi. Ama maalesef bizimle beraber omuz omuza yol yürüdüğünü düşündüğümüz bu  yapının, bir takım derin güçlerin her kesimi dinlediğini gördük. Cumhurbaşkanı, Başbakan, Genelkurmay ve MİT'i dinleyen bu anlayışın, sorgulanması lazım. Bazı yazılı basında okudum, 'Dün Mustafa Şahin'de onlarla beraber yol arkadaşlığı yapıyordu' deniliyor. Ben 3-5 sene öncede, 'Dünyada gelmiş geçmiş, görüp de tanıyabileceğimiz legal ve illegal manada en tehlikeli, en tehdit var örgütlerden bir tanesi de bu örgüt' demiştim. Ben hiçbir zaman için bu insanlarla aynı düşünceyi, mantaliteyi, felsefeyi paylaşmadım. Allah'ın izniyle de paylaşmayacağız."

AKP Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammed Emin Yalçınkaya ise, AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin'e ziyaretinden dolayı teşekkür etti. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız