SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Meğer Aşık Kavgasıymış!

A- A+ PAYLAŞ

Zaviye Mahallesi'nde genç bir kadının balkonda iken silahla yaralanması olayının, bayanın erkek arkadaşı ile arkadaşı olmak isteyen şahıslar arasındaki "hesaplaşma"dan kaynaklandığı bildirildi.

Emniyet Müdürlüğü olayla ilgili şu açıklamayı yaptı:

"27.06.2010 günü saat 21.30 sıralarında İlimiz Zaviye Mahallesinde bir ikamette meydana gelen Silahla Yaralama olayı İlimiz Yerel Basın Yayın organlarında “Balkonda Otururken Yoldan Geçmekte Olan Bir Kişinin Ateş Açması Sonucu Vuruldu” şeklinde bahsedilmiştir.

27.06.2010 günü saat 21.30 sıralarında İlimiz Zaviye Mahallesinde Meydana gelen Kasten Yaralama, İkamet Kurşunlanması ve F.Ş.Ö isimli şahsın yaralanması olayı ile ilgili olarak;

22.06.2010 günü A.A. isimli şüpheli şahıs F.Ş.Ö. isimli mağdureyi telefonla arayarak arkadaşlık teklif etmiş, mağdure F.Ş.Ö. konuyu erkek arkadaşı A.K.’ye bildirmesi üzerine A.K. isimli şahıs A.A. isimli şahsın işyerine giderek aralarında çıkan tartışma neticesi, silah ile ateş ederek olay yerinden kaçmıştır. A.K. isimli şüpheli aynı gün yakalanarak Adli Makamlara sevk edilmiştir. 23.06.2010 günü şüpheli şahıs Adli Makamlarca ifadesi alındıktan sonra salıverilmiştir.

Bu olayın devamında 27.06.2010 günü saat 21.30 sıralarında mağdure F.Ş.Ö isimli şahıs erkek arkadaşı A.K. ‘nın ikametinde bulunduğu sırada şüpheli A.A., A.K. ‘ nin evine dışarıdan silahla ateş etmiş ve mağdure F.Ş.Ö. ’ belinden yaralanmıştır.

Şüpheli A.A. isimli şahıs 27.06.2010 günü ekiplerimizce yakalanmış olup; 28.06.2010 günü çıkarıldığı Adli Makamlarca tutuklanarak Cezaevine teslim edilmiştir."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız