SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Meğer Çalınmamış, Saklanmış!

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da piyasadan toplatılan 100 bin TL tutarındaki zayıflama ilaçlarını tanıdığı bir başkasına saklatan şahıs, sigorta şirketinden para almak için polise yaptığı hırsızlık başvurusu oyununu Asayiş Şubesi ekipleri bozdu.

Edinilen bilgiye göre, Malatya'da medikal işleri yapan A.T.S. adlı şahıs, polise başvurarak Saray Mahallesi'ndeki işyerinde hırsızlık olduğunu ve toplam 100 bin TL tutarındaki zayıflama ilacı ile cinsel gücü arttırıcı ilaçlarının çalındığını belirterek şikayetçi oldu.

Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro ekipleri hırsızlık olayı ile ilgili olarak yaptığı incelemede ve araştırma sonucunda, A.T.S.'nin şikayette bulunduğu tarihten 1 hafta önce işyerini sigorta şirketine sigortalandırdığını ve çalınan ilaçlarında piyasadan toplatıldığını tespit etti. Ekipler, işyerine yakın bölgelerdeki güvenlik kamerasında yaptığı incelemede işyerindeki ilaçların bir otomobil ile götürüldüğünü de belirledi.

Yapılan araştırmayı sonuçlandıran polis, A.T.S.'nin ilaçları M.Z.S. adlı şahısa işyerini anahtarını vererek aldırdığını belirledi.

Soruşturma sonucunda "Suç uydurma ve nitelikli sigorta dolandırıcılığı" iddiası ile adli makamlara sevk edilen A.T.S. ve M.Z.S. isimli şahıslar tutuklandı.

Emniyet Müdürlüğü de konuya ilişkin şu açıklamayı yaptı:

"26.11-01.12.2009 tarihinde A.T.S. isimli şahsın Saray mahallesindeki işyerinde meydana gelen ilaç hırsızlığı ile ilgili olarak Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliğinin yapmış olduğu çalışmalar neticesinde; Olayda kullanılan 53………155 plaka sayılı araç ve aracı kullanan M.Ç.isimli şahıs yakalanmış, M.Ç.isimli şahsın ifadesi doğrultusunda M.Z.S. isimli şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır. M.Ç. isimli şahıs C.Savcısının talimatı ile alınan ifadesi sonrası salıverilmiştir. M.Z.S isimli şahsın ifadesi doğrultusunda A.T.S. isimli şahıs yakalanmıştır.

Yakalanan A.T.S. ve M.Z.S. isimli şüpheliler “Suç Uydurmak ve Nitelikli Sigorta Dolandırıcılığı”suçlarından 04.12.2009 günü Adli Mercilere çıkartılmış ve sevk edildiği mahkemece tutuklanarak İlimiz E Tipi Cezaevine teslim edilmişlerdir.

Halkın huzur ve güvenliğinin sağlanabilmesi amacıyla bu ve buna benzer suç şebekelerine karşı daha etkin ve verimli çalışmalara devam edilecektir.

Sizlere daha fazla yardımcı olabilmemiz için bize sırdaş telefonumuz 155 Polis İmdat telefonundan ulaşabileceğiniz gibi www.malatya.pol.tr. Ve http://mail.tr.net.tr. İhbar adreslerinden de ulaşabilirsiniz."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız