SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Meğer Çarpılmış!..

A- A+ PAYLAŞ

Ana cadde üzerine parkettiği otomobilini sabah göremeyen vatandaş polise başvurdu ve otomobilinin başına gelenleri karakolda öğrendi.

Edinilen bilgiye göre; 27 yaşındaki M.D. yönetiminde bulunan 38 KZ 479 plakalı oto, Hastane Caddesi’nde 03.30 sıralarında yol kenarında parketmiş olan 41 yaşındaki M.Ç.’ye ait 06 RZM 18 plakalı otoya çarptı. Bu kazada alkollü olduğu bildirilen sürücü ağır yaralandı ve TÖTM’ye kaldırıldı.

Bu arada, 06 RZM 18 plakalı otonun sahibi M.D. ise sabah 08.00’de evinin önünde parketmiş olduğu otosunu bulamayınca Beydağı Polis Merkezi’ne başvurdu ve orada, aracına çarpıldığını ve daha sonra çekici marifeti ile çekildiğini, parka götürüldüğünü öğrendi. M.D., otosuna çarpan aracın sürücüsünden davacı oldu.

DİĞER KAZALAR..
Fuzuli Caddesi’nde S.B. yönetiminde bulunan 34 DD 9662 plakalı oto, karşıdan karşıya geçmek isteyen 74 yaşındaki C.Ş.’ye çarparak yaralanmasına yol açtı.

Yenihamam Mahallesi Sobacılar Sokakta da E.B. adlı şahsın yönetiminde bulunan 44 EA 935 plakalı otoyla çarptığı 5 yaşındaki A.M.D. adlı çocuğun yaralandığı ve hastaneye kaldırıldığı bildirildi.

Yeşiltepe Seyran Mahallesi’nde ise S.K. yönetiminde bulunan 44 AE 658 plakalı otonun çarptığı 9 yaşındaki G.Ö.adlı kız çocuk yaralandı.

Çevre yolu Adliye kavşağında H.A. yönetiminde bulunan 44 FC 493 plakalı oto ile A.Ö. yönetiminde bulunan 44 EA 987 plakalı, H.A. yönetimindeki 44 DR 398 plakalı ve B.G. yönetimindeki 44 FS 776 plakalı araçların karıştığı zincirleme kazada araçlar hasar görürken, 43 yaşındaki sürücü H.A. yaralandı. 21.45 sıralarındaki kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Niyazi Mısri Caddesi Köy Garajı yanında M.D. yönetimindeki 44 FY 749 plakalı otonun çarptığı 29 yaşındaki yaya Z.K. yaralandı.

Battalgazi ilçesi Şehit Erdal Alpkılıç Sokağında 21 yaşındaki Z.B. adlı bayan sürücü yönetiminde bulunan 44 KN 093 plakalı otonun çarptığı 66 yaşındaki G.K. adlı kadının ağır yaralandığı öğrenildi.

Battalgazi ilçesi Alacakapı Mahallesinde H.B. yönetiminde bulunan 44 LF 226 plakalı otoyla giderken 30 yaşlarındaki Ö.F.B. adlı şahsa çarparak yaralanmasına neden oldu.

Hekimhan- Kuluncak karayolunun 23. kilometresinde 25 yaşındaki A.B. yönetiminde bulunan 44..507 plakalı kamyon ile giderken, Karaçayır Köyü mevkiinde aşırı hız sonucu şarampola devrildi. Kazada kamyon sürücüsünün yaralandığı bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız