SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Meğer İntihar Eden Oymuş

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:49:28
Meğer İntihar Eden Oymuş
A- A+ PAYLAŞ

Geçtiğimiz hafta Cuma günü Karagöz Mahallesi (köyü) yoluna parkettiği otomobilin içerisinde kendisini öldüren 35 yaşındaki Mehmet Salih Atlı'nın (fotoğraftaki), geçen yıl Çankaya Köşkü önünde silah ve uyuşturucu bulunan çantayla yakalanıp bir süre hapis yatan şahıs olduğu ortaya çıktı.

OTOMOBİL İÇİNDE İNTİHAR..

Cuma günü Beydağı'nın üst taraflarında bulunan Karagöz yolu üzerinde park halinde bulunan otomobilde ceset bulunduğunu farkeden vatandaşlar, durumu güvenlik makamlarına bildirmişlerdi. Olay yerine Jandarma ve polis ekipleri giderken, ölen şahsın Orduzu Elmasuyu'nda oturan Bingöl- Karlıova nüfusuna kayıtlı Mehmet Sait Atlı olduğunu belirlemişlerdi.

Evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenilen Atlı'nın, av tüfeğini çenesinin altından ateşleyerek yaşamına son verdiği, içerisinde bulunduğu otomobili de bir arkadaşından ödünç aldığı bildirilmişti.

Ayrıca, Atlı'nın intihar etmeden kısa bir süre önce telefonla eşini aradığı, o sırada Eski Belediye binasının yanındaki bir belediye otobüsünde bulunan eşine "İntihar edeceğim" dediği, eşinin bunun üzerine feryat figan ederek kriz geçirdiği, otobüsün yolcularını boşalttığı ve yetkililerin, kadının yakınlarına haber verdikleri, onlara teslim edildiği de bildirildi.

ÇANKAYA KÖŞKÜ ÖNÜNDE YAKALANMIŞTI..

Bu arada, intihar eden Mehmet Salih Atlı'nın, Abdullah Gül'ün Cumhurbaşkanlığı döneminde, 24 Kasım 2013 günü Çankaya Köşkü'ne giderek, Cumhurbaşkanıyla görüşmek istediğini söylediği, şüphe üzerine polis tarafından çantasında yapılan aramada 1 adet ruhsatsız tabanca, 8 mermi ve 3 gram esrarla ele geçirildiği, gözaltına alındıktan sonra "Cumhurbaşkanına Fiili Saldırıya Teşebbüs" ve "Ruhsatsız Silah Bulundurma" suçlamalarıyla tutuklandığı, Ankara 7. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılandığı belirlendi. Atlı'nın, duruşmalar sırasında, suikast suçlamasından beraat ettiği, ruhsatsız silahtan 10 ay hapis cezası aldığı ve birkaç ay hapis yattıktan sonra tahliye edildiği bildirildi.

ER TV'YE NE ANLATMIŞTI?

Tahliye edildikten sonra evinin bulunduğu Malatya'ya dönen Mehmet Salih Atlı, geçtiğimiz aylarda kendisiyle görüşen yerel ER TV muhabirine, Çankaya olayı ile ilgili olarak, “Hedef Çankaya Köşkü’ne gitmekti. Çünkü bana verilen görev oydu. Çantamın içerisinde 1 silah 8 boş kovan, 3 gram uyuşturucu kubar vardı. Tarihi eser CD’si vardı. Bunlarla Çankaya Köşkü’ne gittim, muhatap bulamadım. Gözaltına alındıktan sonra Sincan Cezaevi’nde 2 ay, Metris’te 5 gün yattım. Daha sonra Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde yattım.” açıklamasını yapmıştı.

HABER-FOTO: malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi- Yasin ÇALGAN, ER TV

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız