SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Meğer Malatyalı Çok Mutluymuş!'

A- A+ PAYLAŞ

CHP'nin resmi olmayan sonuçlara göre yeniden seçilen milletvekili Mevlüt Aslanoğlu, Malatya sonuçlarına tepki gösterdi ve sitem etti.

CHP'nin 68 bin dolayındaki oyuna rağmen tek milletvekili olarak çıkan Aslanoğlu, TV Malatya'da gece yayınlanan seçim özel programına telefonla katıldı ve sorular üzerine tepkisini dile getirdi.

Aslanoğlu, şunları söyledi:

“Malatya; çalışan, üreten milletvekili istemiyor. Malatya 5 yıl meclise gitmeyen milletvekili istiyor. Sadece bu tespiti gördüm ben. Malatya her şeyiyle mutluymuş, hiç halkın sorunu yoktur. Malatya halkı her şeyle mutlu herhalde. Ben bunu gördüm, bu tablodan.

Malatya’nın hiçbir sorunu yok demek ki?!. Malatya’nın hiçbir sorunu yokmuş, çok mutlu oldum sorunu olmadığına!.. Halkın hiçbir sorunu yokmuş ki.. Malatya halkı 5 yıl meclise gitmeyen bir milletvekili istiyormuş. Kendi sorunuyla ilgilenen duyarlı milletvekili istemiyormuş.

Ben sonuna kadar bana inanan insanların yanında yeralacağım. Dün çok çalışıyordum, bugün daha çok çalışacağım. Bunu şerefimle söylüyorum. Bana inanan insanların her zaman yanında olacağım.

Demek ki, Malatya halkı çok mutlu, Malatya halkı çalışan milletvekili istemiyor. Bu sonuç budur.Malatya halkı, üretmeyen, çalışmayan bir milletvekili tablosu istiyormuş.

(Araya Malatya Gazeteciler Derneği Başkanı Orhan Çekin girerek, buna katılmadığını, CHP’nin 2002’de 57 bin oyla iki milletvekili çıkarırken, seçim sisteminin azizliği nedeniyle 68 bin oyla 1 milletvekili çıkarmak durumunda kaldığını, bu nedenle Malatya halkına güvenini kaybetmemesi gerektiğini söylüyor, Aslanoğlu devam ediyor) Malatya halkı iktidar partisine 240 bin oy verdiyse, demek ki çalışan milletvekillerinden çok mutlu!.. Malatya halkı milletvekili seçiyor. Beni bağışlayın. 240 bin oy veriyorsa, milletvekilleri çok çalışmış, Malatya’nın hiçbir sorunu yoktur, demek ki. (Program sunucusu Rıfat Gökçe araya giriyor, seçim kampanyasında Malatya’nın sorunlarının konuşulmadığı, sadece Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin konuşulduğunu, yerel değil genel meselelerin öne çıkarıldığını, geçen dönem için öne çıkan yegane ismin Aslanoğlu olduğunu, oy verenlerin ciddi beklentisi olduğunu ifade ediyor)

Hayır, oy vermeyenin benden hiçbir beklentisi olmaz. Olmaya hakkı yoktur. (Gökçe, ‘Ama siz Malatya’nın milletvekilisiniz!’ diyor) Malatya milletvekiliyim, Malatya’nın genel tüm sorunlarıyla ilgilenirim. Ama bana inanmayan insanlara ben de artık inanmam. Bana bir tek kişi Malatya’da desin ki, geçmiş dönemde, bir tek kişiye kime oy verdin, hangi köydensin, nesin, kimsin diye sordun derse, alnını karışlarım. Ama, seni seviyorum!.. Hayır sen beni sevmiyorsun. Sevsen, bana inanırsın. Demek ki, bana inanmıyorsun. Bana inanmayan insana ben inanmamakta haklı mıyım? Malatya’nın bir bütünün sorunlarıyla, temel sorunlarıyla ilgili sonuna kadar kendimi siper ederim, bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Malatya’nın ekmeği için, aşı için. Ama demek ki, Malatyalı çok mutlu!.. Ne aş ihtiyacı var, ne ekmek ihtiyacı var Malatyalının.. Her şey çok güzelmiş Malatya’da!.. Çok güzel bir 5 yıl geçmiş!.. Ben sonuna kadar Malatya’nın temel bir meselesi varsa, canımı, gövdemi siper ederim. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın..”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız