SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Meğer Neymiş?!

A- A+ PAYLAŞ

Belediye Başkanı Cemal Akın'ın yine Malatya dışından yayınlanan bir dergi tarafından "Yılın Belediye Başkanı" seçildiği öğrenildi.

Malatya Belediyesi'nin önemli miktarlarda alım yaptığı dergiler tarafından geçtiğimiz yıl ve aylarda da çeşitli kategorilerde "Yılın Belediye Başkanı" seçilen Akın'a, bu kez Ankara'da yayınlandığı ifade edilen bir dergi tarafından ödül verileceği bildirildi.

Konuya ilişkin olarak Belediye Basın Bürosu'ndan şu bülten yayınlandı:

"Görev süresi içerisinde yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı birçok kez ödüle layık görülen Belediye Başkanı H.Cemal Akın, Yılın Belediye Başkanı seçildi.

Konuyla ilgili olarak Belediye Basın Yayın Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, Merkezi Ankara’da bulunan Meclis Haber Dergisi ve Time Dergisi 6. kuruluş yılı nedeniyle okurların göndermiş oldukları elektronik postalar, mektup ve anketlerle Yılın Devlet Adamı, Siyasetçisi, Milletvekilleri, Bürokratları, Valileri, Belediye Başkanları, İşadamları, Gazetecileri, TV Muhabirleri ile Sanatçılarını belirledi.

Belediye Başkanı H.Cemal Akın, bu kapsamda Belediye, Merkezi Yönetim, Yerel Yönetim, Sivil Toplum ve Özel Sektör arasında dayanışma ve uzlaşmayı gözetmesi, yerel düzeyde mahalleden başlayan bir katılım ortaklığını gerçekleştirmesi, şeffaf ve açık yönetimi, belediyecilikte göstermiş olduğu başarılı çalışmaları nedeniyle Yılın Belediye Başkanı seçildi.

Belediye Başkanı H.Cemal Akın, Yılın Belediye Başkanı Ödülünü, 20 Mart 2009 Cuma günü saat 14.30’da Akar Internatıonal Otel’de düzenlenecek olan törende alacak."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız