SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Meğer Son Günleriymiş

A- A+ PAYLAŞ

  • Geçtiğimiz günlerde çekilen bu fotoğraftaki neşeli simalardan biri artık aramızda yok..

Eskimalatya'nın renkli ve sevilen simalarından Enes Bora, geçirdiği ani rahatsızlık sonucu kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Battalgazi ilçesinin eski merkezi olan Eskimalatya'da yaşayanların ve burayı sık ziyaret edenlerin yakından tanıdığı, adeta kasabanın maskotu olan 32 yaşındaki Enes Bora'nın, aniden rahatsızlandığı, kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak vefat ettiği bildirildi.

Eskimalatya'daki eğlencelerin ve sosyal faaliyetlerin değişmez simalarından olan Bora, en son geçtiğimiz günlerde Silahtar Mustafapaşa Kervansarayı'nda bulunan Battalgazi Girişimci Kadınlar Derneği'ni ziyaret eden AKP Milletvekili Öznur Çalık ve arkadaşlarıyla görüntülenmişti. Derneği ziyareti sırasında Çalık'a girişimci kadınlar tarafından hediye edilen tablonun verilmesi sırdasında araya giren Enes, tabloyu kapmış, kendisine veriliyormuş gibi objektiflere poz vermişti. Enes Bora, daha sonra tabloyu kendisi Çalık'a vermişti ve bu sırada çekilen fotoğraf ve görüntüler, son görüntüleri oldu.

Enes Bora'nın cenazesinin, ailesi ve yakınları ile Eskimalatyalıların geniş katılımıyla, Karahan Mahallesi'ndeki Müftü Mezarlığı'nda merhum babasının mezarının yanında defnedildiği bildirildi.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

e3

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Muhsin (8 yıl önce)
    ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun İNŞAALLAH
    0
    0
    Yanıtla