SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MEGSAŞ Fiyatı Düşürdü

A- A+ PAYLAŞ

Belediye bünyesindeki MEGSAŞ, 300 gram ekmeğin fiyatında 5 kuruş indirim yaptı. Somun ekmeğin, Cuma gününden itibaren 40 kuruştan satılacağı bildirildi.

Belediyeden konuya ilişkin olarak şu açıklama yapıldı:

"Hammadde ve diğer maliyetlerdeki artışlar nedeniyle uzun süredir 300 gram ekmeği 45 kuruştan satan Malatya Belediyesi Megsaş Ekmek Fabrikası, indirime gitti.

Konuyla ilgili olarak Belediye Basın Yayın Müdürlüğü tarafından verilen bilgilere göre, gerek ekmeğin hammaddesi olan buğday ve un fiyatlarında, gerekse de diğer maliyetlerde meydana gelen fiyat düşüşleri, Megsaş tarafından ekmek fiyatlarına yansıtıldı.

Alınan karar doğrultusunda bugüne kadar 300 gram somun ekmeğini 45 kuruştan satan Megsaş Ekmek Fabrikası, 22 Mayıs Cuma gününden itibaren aynı gramajlı somun ekmeğini 40 kuruştan satacağı bildirildi."

Malatya'daki özel fırınlarda ise 300 gram somun ekmeği 50 kuruştan satılıyor. Bazı fırınlar, gramaj ayarıyla fiyat düşürebiliyorlar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız