SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Mehmet Buyruk'ta Silahlı Saldırı

0
Güncellendi - 2019-05-14 05:17:09
Mehmet Buyruk'ta Silahlı Saldırı
A- A+ PAYLAŞ

ATEŞ ETTİ, VALİ KONAĞI KORUMA KULÜBESİNE GİTTİ!. Malatya'da dayısının aracına pompalı tüfekle ateş açan öfkeli yeğen polis ekiplerince gözaltına alındı.

Olay, Pazar gecesi 23.15 sıralarında Battalgazi ilçesine bağlı Zafer Mahallesi Mehmet Buyruk Caddesi Turgut Özal Camii civarında meydana geldi.

İddiaya göre, aralarında daha önceden arazi anlaşmazlığı yüzünden husumet bulunan dayı yeğen E.E. ile E.Y. Mehmet Buyruk Caddesi üzerinde karşılaştı.Dayısı E.Y.'nin aracını evlerinin önüne park etmesine kızan yeğen E.E. yanında bulunan pompalı tüfekle dayısına ait minibüse ateş açtı. Açılan ateş sonucunda aracın camlarına çok sayıda saçma isabet etti. İ

E.E. daha sonra, elindeki silahla aynı caddedeki Vali Konağı'nın koruma kulübesine giderek polislere olayda ateş edenin kendisi olduğunu bildirdi.

Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri 2 boş 1 dolu tüfek kartuşu bulurken olayın şüphelisi E.E. polis ekiplerince olayda kullandığı suç aleti ile birlikte göz altına alındı.

Silahlı saldırı sonucunda isabet alan minibüsün Beydağı Polis Merkezi önüne çekildiği olayla ilgili başlatılan inceleme sürüyor.

iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Ahmet (4 yıl önce)
    Cebinde 1000 1500 TL si olan gidip bir tüfek alıyor sonrası sokaklar teksas, hadi ortalıkta çocuklarımız kadınlarımız olsaydı Allah korusun. Av tüfekleri satışında da önemli ve ciddi tedbir ve yasal düzenleme şart. Kimisi karısını kimisi babasını kimisi amcasını kimisi dayısını bu silahlarla yaralıyor ve öldürüyor. Herkes kendince kendi adaletini silahla bir başkasına zarar vererek sağlamaya çalişiyor. Devletin ciddi bir şekilde bu konu ile ilgili bir tavır alması gerekir. Bir suç yada suçlu var ise bir anlaşmazlık varsa bunu çözecek yegane güç Devletdir. Devletin bunu vatandaşa yasal düzenlemelerle hissetirmesi lazım.
    0
    0
    Yanıtla