SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Mehmet Gülseren Vefat Etti

0
Güncellendi - 2017-05-23 20:52:15
Mehmet Gülseren Vefat Etti
A- A+ PAYLAŞ

Malatyalı Araştırmacı-Yazar Mehmet Gülseren(84) hayatını kaybetti.

Malatya'nın kültür ve tarihi ile ilgili bir çok kitabı bulunan ve aynı zamanda yerel basında da bir çok yazısı yayımlanan emekli eğitimci, Araştırmacı-Yazar Mehmet Gülseren tedavi gördüğü özel bir hastanede vefat etti.

Çoklu organ yetmezliğine bağlı olarak hayatını kaybeden Gülseren'in cenazesinin 23 Mayıs Mayıs Salı günü Akçadağ ilçesine bağlı Örüçkü Mahallesinde ikindi namazı sonrası toprağa verileceği öğrenildi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Abdulkadir ÇOLALK (6 yıl önce)
    Malatya'mız için büyük bir değerdi. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • SEYFETTİN ATAY (6 yıl önce)
    Baba dostu cennet mekanın olsun, rahmet diliyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Sinan ÖZTAN (6 yıl önce)
    Aynı kurumda beraber çalıştığımız Mehmet abimizin vefatını üzüntüyle öğrendim.Allah gani gani rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun.Yakınlarının ve dostlarının başı sağ olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (6 yıl önce)
    Malatya bir evladını daha kayıp etti. Allah rahmet eylesin.Ruhu şad mekanı cennet olsun.
    0
    0
    Yanıtla