SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Mehmet Polat'la Sözleşme

A- A+ PAYLAŞ

Türkiye 2. Futbol Ligi A Kategorisi takımlarından Malatyaspor, Samsunspor'dan Mehmet Polat ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

MEHMET POLAT'LA SÖZLEŞME..
Kulüp idari binasında 2. Başkan Ali Alkış, Basın Sözcüsü Fahrettin Eserdi ve Yönetim Kurulu üyesi Hüseyin Fidan'ın hazır bulunduğu imza töreninde Mehmet Polat, kendisini sarı-kırmızılı kulübe bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

Malatyaspor Kulübü 2. Başkanı Ali Alkış, Mehmet Polat ile yapılan görüşmeler sonucunda anlaşmaya vardıklarını belirtti. Güçlü bir kadro kurup, tekrar Süper Lig'e çıkmak ne gerekiyorsa yapacaklarını dile getiren Alkış, "1-2 futbolcu daha alıp transferi kapatacağız. Ayrıca, Malatyaspor'la sözleşmesi bulunmasına rağmen Ankara Etimesgut Şekerspor'la anlaşan Evren ve sözleşmesi devam etmesine rağmen dönmeyen Mustafa Özkan ile mahkemeliğiz. Mahkeme sonucuna göre harek edeceğiz" dedi.

Mehmet Polat ise hedefi olan takımlarda oynamak istediğini belirterek, "Malatyaspor da hedefi olan iyi takım. Gerekli görüşmelerden sonra anlaştık ve 1 yıllık sözleşme imzalıyorum. Her iki tarafa da hayırlı olsun" diye konuştu.

Mehmet Polat, 8 Haziran 1978 Gaziantep doğumlu, 4 kez A, 1 kez de Ümit Milli Takım formasını giydi.

Diğer yandan, Malatyaspor'un daha önce sözleşme imzaladığı golcü futbolcu Celil Sağır da Malatya'ya gelerek idmanlara çıkmaya başladı.

Malatyaspor'un başarılı oyuncularından Toth Balazs da, Malatya'ya geldi ve takımla birlikte antrenmana çıktı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız