SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Mehmet Topal Fenerbahçe'de

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:13:39
Mehmet Topal Fenerbahçe'de
A- A+ PAYLAŞ
 
4 sezon Galatasaray'da forma giydikten sonra Valencia takımına transfer olan Mehmet Topal ile sarı-lacivertli kulüp 4 yıllık anlaşma sağladı...
 
Mehmet'in transferi ile ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklama şu şekilde: Profesyonel futbolcu Mehmet Topal'ın transferi konusunda taraflarla anlaşmaya varılmıştır. Sözleşme süresi 4 yıl olup oyuncuya ödenecek yıllık garanti ücretin dökümü aşağıda verildiği gibidir. Valencia Kulübü'ne ödenecek bonservis tutarı ise 4.5 milyon Euro'dur.
 
2012-2013 sezonu için garanti ücret 2.000.000 Euro, maçbaşı 10.000 Euro; 
2013-2014 sezonu için garanti ücret 2.050.000 Euro, maçbaşı 10.000 Euro, 
2014-2015 sezonu için garanti ücret 2.050.000 Euro, maçbaşı 10.000 Euro;
2015-2016 sezonu için garanti ücret 2.050.000 Euro, maçbaşı 10.000 Euro;
 
MEHMET TOPAL KİMDİR?
 
Mevkii: Orta saha
Doğum Tarihi: 3 Mart 1986 (26 yaşında)
Doğum Yeri: Malatya
Oynadığı Takımlar: Çanakkale Dardanelspor, Galatasaray, Valencia
Bu sezonki performansı: 37 maç 2 gol
Milli Takım performansı:
A-Milli: 27 maç 0 gol
U-21: 13 maç 1 gol
 
"MEHMET TOPAL, EMRE'NİN YERİNİ DOLDURACAK"
 
İlker Yasin
Fenerbahçe iyi bir transfer yaptı. Türkiye'de Mehmet profilinde oyuncu az var. Mehmet, çalışkanlığı ile Fenerbahçe'ye çok yararlı olacaktır. Özellikle Alex'in oynadığı maçlarda kendini daha çok gösterecek. Alex'e daha özgür oynama şansı verecektir. İyi transfer. Özellikle Türk olması Fenerbahçe için büyük avantaj. Hayırlı olsun.
 
Ercan Saatçi
Çok iyi bir transfer. Üstelik Şampiyonlar Ligi tecrübesi var, La Liga tecrübesi de var. Düzgün karakterli biri. Kısa sürede uyum sağlayacaktır. Bence Mehmet Topal yerini buldu. Bundan sonra Mehmet Topal'ın yükselişi başlayacaktır.
 
Sinan Engin
Çok doğru bir transfer. Mehmet çok iyi futbolcu. Emre'nin de yerini dolduracak.
 
Selçuk Yula
Mehmet Topal milli takımda da direkt oynayan, İspanya'dan tecrübeli iyi bir oyuncu. Fenerbahçe'nin orta sahası değerini kaybetti Emre'den sonra.. Mehmet'in transferi çok olumlu. Bir yabancı oyuncunun daha alınması gerekiyor. Fenerbahçe'nin en büyük sıkıntısı Emre'nin yerini dolduracak bir Hamit tipinde oyuncunun alınması olacaktır. Kuyt'ın alınması iyi ama onun zenginleştirilmesi gerekir.
 
FENERBAHÇE'NİN ÜÇÜNCÜ BOMBASI
 
Sarı lacivertliler, bu sezon transfer piyasasında fırtına gibi esiyor. Sezona Hollanda Milli Takımı ve Liverpool'un tecrübeli oyuncusu Dirk Kuyt transferi ile başlayan Fenerbahçe, ardından sol bekte Hasan Ali Kaldırım bombasını patlatmıştı. Son olarak bugün Valencia'dan Mehmet Topal'ı da renklerine katan Fenerbahçe, geçtiğimiz sezonu ikinci sırada tamamlayan kadrosunu 3 güçlü isimle takviye etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız