SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Mehmet Topal'dan Büyük Saygı...

A- A+ PAYLAŞ
 
İspanya 1. Futbol Ligi'nin (La Liga) 10. haftasındaki Real Zaragoza-Valencia maçında, Van'daki depremde hayatını kaybedenler için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.
 
La Liga'da ilk defa Türkiye'de olan bir felaket için saygı duruşu yapılırken, Valencia'da forma giyen futbol elçimiz Malatyalı milli futbolcu Mehmet Topal'ın girişimiyle bunun gerçekleştiği öğrenildi. Mehmet Topal'ın talebiyle Valencia takımı siyah formayla sahaya çıkarken, maçın başlama düdüğünden önce bir dakikalık saygı duruşu yapıldı.
 
Valencialı futbolcular ayrıca, takım arkadaşları Mehmet Topal ve Türk halkına desteklerini göstermek için siyah formanın üzerine beyaz bant taktı.
 
Valencialı futbolcular ayrıca, geçtiğimiz hafta dizinden sakatlanan ve yarın ameliyata alınarak 6 ay sahalardan uzak kalması beklenen Sergio Canales'e destek vermek için “Haydi Canales” yazılı bir tişörtle sahaya çıktı.
 
La Liga'da forma giyen diğer Türk futbolculardan Arda Turan'ın takımı Atletico Madrid ve Nuri Şahin ile Hamit Altıntop'un takımı Real Madrid deprem 
sonrasında Türkiye'ye başsağlığı mesajı yollamıştı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız