SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Mehmet Topal'ın Kardeşi

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:08:25
Mehmet Topal'ın Kardeşi
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig takımlarından Kütahya ekibi TKİ Tavşanlı Linyitspor’da forma giyen Ahmet Topal, ağabeyi Mehmet Topal’ı örnek aldığını ve daha yolun başında olduğunu söyledi. 

Fenerbahçe’de forma giyen Malatyalı milli futbolcu Mehmet Topal’ın kardeşi Ahmet Topal, formasını giydiği PTT 1. Lig takımlarından TKİ Tavşanlı Linyitspor ve kariyeriyle ilgili önemli açıklamalara bulundu.

Devre arası iznini Malatya’da geçiren genç futbolcu, Fenerbahçe’de forma giyen ağabeyi Mehmet Topal’ı örnek aldığını ve henüz yolun başında olduğunu kaydetti.PTT 1. Lig’de ligin ilk yarısını küme düşme hattının üzerinde tamamladıklarını anımsatan Topal, ligin ikinci yarısında çıkışa geçeceklerine inandığını belirtti.Genç futbolcu, “İsim olarak bakıldığında aslında çok iyi bir kadromuz var. Kulüp içersinde büyüğü küçüğü tam bir aile ortamımız var ancak bu güzel ortamı bir türlü saha sonuçlarına yansıtamadık. Genel olarak baktığımızda hem teknik heyet hem yönetim hem de biz futbolcular iyi bir birliktelik yakaladık. Taraftarlarımızın şehrin ve camianın desteği var. Bazı ufak tefek sıkıntılarımız da olsa devre arasını iyi değerlendirip, ikinci yarı çıkışa geçeceğimize inanıyorum” diye konuştu.

Bu sezon ilk yarı itibariyle zaman zaman ilk on birde zaman zaman da on sekiz kişilik kadroda yer bulduğunu ifade eden Topal, “Afyonkarahisar’da oynarken kendi adıma iyi bir sezon geçirmiştim, burada da sağ olsunlar hocalarımız şans verdi. Formayı teslim ettiler, bende onların güvenini boşa çıkarmamak için çok çalıştım. Bana gelen fırsatı iyi kullandığımı düşünüyorum. Ama son haftalar sakatlığımdan dolayı takımdan biraz ayrı kaldım. Devre arası kampını iyi geçirip inşallah ikinci yarı yine oynamak için mücadele edeceğim” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız