SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Mehmet Yoldaş Hekimhan'da

A- A+ PAYLAŞ

Hekimhan Belediyesi Girmanaspor, en son Bölgesel Amatör Lig (BAL) ekiplerinden Bingöl temsilcisi Karlıova Yıldırımspor'da forma giyen Malatyaspor’un eski futbolcusu 28 yaşındaki tecrübeli defans oyuncusu Mehmet Yoldaş’ı transfer etti.

Malatyaspor'da profesyonelliğe geçiş yapan ve Türkiye liglerinde çeşitli profesyonel kulüplerde görev alan Malatya doğumlu Mehmet Yoldaş, Hekimhan Girmanspor’a imza atarak takımla çalışmalara başladı. Yoldaş, 1966 yılında kurulan Efsane Malatyaspor alt yapsısında yetiştikten sonra, kulübün en zor günlerinde formasını terletmişti. Malatya 1. Amatör Küme Büyükler Ligi takımlarından Hekimhan Belediyesi Girmanaspor ayrıca Arguvan Belediyespordan Ümit Avcı ve Hekimhanspordan forvet oyuncusu Mikail Arıkanı da reklerine bağladı.

"Liderliği almak istiyoruz"

Hekimhan Belediyesi Girmanaspor antrenörü Nihat Bayındır, yaptığı açıklamada yaptıkları transferlerle kadrolarını daha da güçlendirdiklerini söyledi.

Şuanda ligde 14 puanla Pütürgespor’un ardından ikinci sırada bulunduklarını kaydeden Bayındır, “Bu sezon hedefimiz şampiyonluk. Bu hafta deplasmanda 2 puan farkla üstümüzde lider durumda bulunan Pütürgespor ile deplasmanda karşılaşacağız. Kadromuza kattığımız son transferlerle daha da güçlendik. İnşallah bu hafta iyi bir sonuçla liderliği almak istiyoruz” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız