SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Mehmetçik Dershanelerine Bağış

A- A+ PAYLAŞ
Final Eğitim Kurumları, Mehmetçik Dershaneleri'ne 47 tonluk eğitim paketi desteğinde bulundu. 
 
Final Eğitim Kurumları Malatya Şubesi'nde düzenlenen yayınların teslim törenine Vali Yardımcısı Bilal Bozdemir, 2. Ordu Kurmay Başkanı Tümgeneral Tamer Büyükkantarcıoğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata, İl Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mahmut Berk, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk, Final Eğitim Kurumları Kurucusu ve Mehmetçik Dershaneleri Eğitim Koordinatörü Eyüp Bilbay, Final ve İstanbul dershaneleri yöneticileri, Mehmetçik Dershaneleri öğretmenleri ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı. Törende konuşan 2. Ordu Kurmay Başkanı Tümgeneral Tamer Büyükkantarcıoğlu, "2. Ordu Komutanlığı 30 il ve ilçede açmış olduğu 4'er tane dershane ile atadığı öğretmenlerimizle gençlerimiz eğitiliyor. Geri kalmışlığın ve cehaletin önlenmesinde büyük katkısı olacak Mehmetçik Dershaneleri'ne katkıda bulunanlara teşekkür ediyorum" dedi. Tümgeneral Büyükkantarcıoğılu, dershanelere kızların ağırlıklı olarak gitmesinin de kendilerini ayrıca memnun ettiğini vurguladı. 
 
Eyüp Bilbay ise, Ağrı'dan Muş'a kadar 37 şubesi bulunan Mehmetçik Dershaneleri'ne 47 tonun üzerinde eğitim paketi verdiklerini ve bunların 6 bin 700 öğrenciye ulaştırılacağını bildirdi. Bilbay, "Final Eğitim Kurumları olara, Mehmetçik Dershaneleri eğitim ve öğretim faaliyetlerini sürdürdükçe, her türlü doküman yardımı yapacağımızı, hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağımızı ve hiçbir karşılık beklemeden yardımcı olacağımızı her zaman her yerde gururla belirtiyoruz. Bu çalışmaların neticesinde yüzlerce gencimizin üniversiteli olması bizleri mutlu kılacaktır" diye konuştu. 
 
Konuşmaların ardından sembolik olarak bir kitap seti Bilbay tarafından Tümgeneral Büyükkantarcıoğlu'na verilirken, Tümgeneral Büyükkantarcıoğlu da Bilbay'a plaket verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız