SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Mehmetçik Dershanesi'ne Destek

A- A+ PAYLAŞ

Final Dergisi Dershaneleri, bu yıl da yine Mehmetçik Dershaneleri'ne 30 ton kitap ve dergi yardımında bulundu.

Kitap ve dergi teslim töreni Final Dergisi Dershaneleri'nin Malatya'daki Fuzuli Şubesi Salonu'nda gerçekleştirildi. Kitap ve dergi teslim törenine, Vali Yardımcısı Enver Erdem, 2. Ordu Kurmay Başkanı Tümgeneral Hasan Fehmi Canan, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk, Mehmetçik Dershanelerinde görev yapan askeri öğretmenler, askeri ve mülki erkan, Final Dergisi Dershaneleri ve İstanbul Dershanesi yöneticileri ile çalışanları katıldı.

Kitap ve Dergi teslim töreninde konuşan 2. Ordu Kurmay Başkanı Tümgeneral Hasan Fehmi Canan, "Çalışkan gayretli, ancak üniversite yolunda kendine meslek kazandıracak gerekli desteği alamayan yakın çevremizdeki vatandaşlarımızın maddi imkanı yoksun olanların çocuklarına Mehmetçik Dershanelerinde bir imkan veriliyor. Ayrıca, asker ocağında eğitimine devam etmek isteyen öğrencilerimize kurs imkanı sağlıyoruz. Bu kurslar için doküman desteği alıyoruz. Yıllardır bu konuda destek olan Final Dergisi Dershaneleri yöneticilerine teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.

Final Dergisi Dershaneleri Kurucularından Eyüp Bilbay da yaptığı konuşmada, "1999-2000 eğitim öğretim yılında eğitime başlayan Mehmetçik Dershaneleri ilk defa Tunceli, Çukurca ve Hakkari'de açıldı. Her yıl geçtikçe yeni yeni şubeler açıldı. 10.öğretim yılının başlangıç toplantısında bugüne kadar 34 dershane şubesinde 5 bin 800 öğrenci eğitim ve öğretim alıyor" şeklinde konuştu.

"Final eğitim kurumları olarak, Mehmetçik dershaneleri eğitim ve öğretim faaliyetlerini sürdürdükçe, her türlü doküman yardımımızı hiçbir karşılık beklemeden sürdüreceğiz" diyen Eyüp Bilbay, "30 tonun üzerindeki eğitim paketlerini Mehmetçik dershanelerimizin yönetimini üstlenen komutanlarımıza, yani aramızda bulunan 2. Ordu Kurmay Başkanı Tümgeneral Hasan Fehmi Canan komutanımıza teslim edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut da, Malatya'nın eğitim alanındaki başarısından söz ederek, Malatya'da da geçen yıldan itibaren Mehmetçik Dershanesi'nin eğitimde olduğunu hatırlattı.

Dokümanlar törenle teslim edilirken, 2. Ordu Kurmay Başkanı Tümgeneral Hasan Fehmi Canan, Eyüp Bilbay'a plaket verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız