SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Mehmetçik İçin Dua Ettiler

0
Güncellendi - 2018-01-25 20:56:18
Mehmetçik İçin Dua Ettiler
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediyesi Esma Biltaci ve Kültür Sanat Merkezi'nde düzenlenen özel etkinlikte,  Afrin’de terör örgütlerine yönelik büyük bir operasyon yürüten Türk Silahlı Kuvvetlerine mensup Mehmetçiklerimiz için Fetih Suresi okundu, dua edildi.

MEHMETÇİKLERİMİZ İÇİN FETİH SURESİ OKUNDU, DUALAR GÖNDERİLDİ

Yeşilyurt Belediyesi tarafından Özalper, Samanlı, Şeyhbayram ve Abdulgaffar mahallelerinin birleşme noktasında faaliyete sunulan Esma Biltaci ve Kültür Sanat Merkezi önemli bir etkinliğe ev sahipliği yaptı.

Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Meltem Kavuk, AK Parti İlçe Başkanı Esin Tanrıverdi ve mahalle sakinlerinin katıldıkları özel etkinlikte, Afrin’de terör örgütlerine yönelik büyük bir operasyon gerçekleştiren Türk Silahlı Kuvvetlerinin yeni zaferler kazanması için Kuran-ı Kerim okundu, dua edildi.

“BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ KORUYARAK ÜLKEMİZE SAHİP ÇIKACAĞIZ”

Mehmetçiklerimiz için Fetih suresinin de okunduğu etkinlikte konuşan Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Meltem Kavuk, “Cenab-ı Allah Mehmetçiklerimizin yardımcısı olsun” dedi.

Esma Biltaci Kültür ve Sanat Merkezi idarecilerini düzenlenen etkinlikten dolayı tebrik eden Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Meltem Kavuk, “Türkiye olarak terör örgütlerine yönelik son yıllarda çok büyük mücadeleler vermekteyiz. Cumhurbaşkanımız, Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde gerçekleşen bu mücadele sırasında ülkemizi parçalamak ve bölmek için hain planlar yapanlara karşı millet olarak asla geçit vermeyeceğiz. Çanakkale’de ve İstiklal Savaşı dönemlerinde olduğu ülkemizin birliği, bekası ve dirliği için mücadele etmekten asla kaçmayacağız. Birlik ve beraberliğimizden özdün vermeyerek ülkemizi savunmaya devam edeceğiz. Özgürlüğümüzü ve hürriyetimizi elimizden almak isteyenlere karşı geçmişte olduğu gibi bugünde kararlı ve etkin mücadelemizi hep birlikte vermekten kaçınmayacağız. Türk Silahlı Kuvvetleri ile Özgür Suriye Ordusu tarafından Afrin’de terör örgütlerine yönelik gerçekleşen geniş kapsamlı operasyonda teröristlere her gün büyük darbeler indirilmektedir. Çok zor şartlarda bu şanlı mücadeleyi veren Mehmetçiklerimizin yanındayız ve onların yeni zaferler kazanması için millet olarak dua ediyoruz, destek veriyoruz.  Esma Biltaci Kültür ve Sanat Merkezimizde böylesine hassas bir dönemde anlamlı bir organizasyona ev sahipliği yaptı. Terör örgütlerinin temizlenmesi için gece gündüz demeden cephede savaşan bütün Mehmetçiklerimiz için fetih suresi okundu ve dualar gönderildi. Rabbim, Türkiye’nin birliğini ve beraberliğini korumak, vatan topraklarının muhafazası için düşmanlarla göğüs göğüse çarpışan Mehmetçiklerimizin yardımcısı olsun, yeni zaferler kazanmaları için yardım etsin ve albayrağımızın sonsuza kadar bu topraklar üzerinde dalgalanmasını hepimize nasip etsin. Operasyonlarda şehit düşen bütün askerlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı dileklerimizi iletirken, yaralı olan kardeşlerimize Rabbim acil şifalar nasip etsin” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız