SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Mehmetçik İçin Ör' Kampanyası

0
Güncellendi - 2018-02-13 22:33:00
'Mehmetçik İçin Ör' Kampanyası
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Sağlık Çalışanları Derneği, Zeytin Dalı Harekatında görevli Mehmetçiklerimize destek için, “Mehmetçik için ör” adı altında kampanya başlattı.

Malatya Sağlık Çalışanları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Alper Karakurt, proje kapsamında İl Sağlık Müdürlüğü ve sağlık çalışanlarının Mehmetçik için boyunluk öreceğini belirtti.

Sağlık Çalışanları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Alper Karakurt açıklamasında, “Başta İl Sağlık Müdürümüzden ve sağlık camiamızdaki tüm bayan çalışanlarımızdan, ayrıca sağlık camiamızdaki sivil toplum kuruluşlarından kampanyaya destek bekliyoruz. Haki renkten boyunluk örüp, örülen bu boyunlukların içlerine küçük notlar dua, dilek ve duygularınızı yazarak Şubat ayı sonuna kadar derneğimize ulaştırılmasını bekliyoruz. Yün renkleri kartopu elit-k 410, nako vizon-23520, alize 233 veya 241. 4,5 veya 5 numaralı şişle 100 ilmek başlayıp bir ters bir yüz örülerek 25 santim uzunluğunda kesilip, kısa kenarlar dikilecek. Katkı verenlere şimdiden teşekkürler” ifadelerini kullandı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • halil g. (6 yıl önce)
    tebrik ediyorum, güzel ve samimi bir çalışma..
    0
    0
    Yanıtla