SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Mehmethan İçin Bakan Devrede

0
Güncellendi - 2017-05-07 20:28:24
Mehmethan İçin Bakan Devrede
A- A+ PAYLAŞ

Doğuştan omurilik ve kas hastalığı olarak bilinen SMA tip 2 hastası olan ve yaşama tutunabilmesi ABD'den gelecek ilaca bağlı olan 10 yaşındaki Mehmethan Gürbüz’e, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci el uzattı.

SMA hastası 10 yaşındaki Mehmethan Gürbüz, 2 aydır bilinci kapalı bir şekilde oksijen makinesine bağlı olarak yaşıyor. Doktorların iyileşmesi için tek umudun ABD'de bulunan ilaç olduğunu söylemesi üzerine çaresiz anne Ayçe Bahçalı, ilacın getirilmesi için yardım bekliyor. İhlas Haber Ajansı’nın gündeme taşıdığı küçük Mehmethan'ı evinde ziyaret eden Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, anne Ayşe Bahçalı’ya ilacın temin edilmesi için gerekenin yapılacağını söyledi. 15 Temmuz kalkışma gecesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yaptığı duanın sosyal paylaşım sitelerinde yayılması ile gündeme gelen Mehmethan için gerekenin yapılacağını belirten Bakan Tüfenkci, “Oğlumuz için gereken her şey yapılacaktır. Devletimiz zaten evde bakım için tüm imkanlarını seferber etmiş durumda. İlacın getirilmesi için de gerekli girişimlerde bulunulacak” diye konuştu.

Bakan Tüfenkci'ye ziyaretinden dolayı teşekkür eden anne Ayşe Bahçalı, “Sayın Bakanım ziyaretiniz için teşekkür ederim. Bizi ziyadesiyle memnun ve mutlu ettiniz. Oğlumun yaşaması için bu ilacın bulunması gerekiyor. İnşallah sizin de desteğinizle en kısa sürede oğlum tekrar sağlığına kavuşacak” dedi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • ibrahiM44 (6 yıl önce)
    Dua güzellikler adina Amin
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (6 yıl önce)
    Allahım acil şifa versin. Kim yardım ederse Allah ondan razı olsun.Devletin gücü böyle günler için lazım.
    0
    0
    Yanıtla