SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Mehmet'in Mücadelesi

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da, karşıdan karşıya geçerken otomobilin altında kalan 14 yaşındaki Mehmet Soylu yaşam mücadelesini yoğun bakımda sürdürüyor.. İldeki diğer trafik kazalarında ise 5 kişi yaralandı.

OTOMOBİL ÇARPPTI..
Edinilen bilgiye göre kaza, Çevre yolu, Yeni Şire Pazarı mevkiinde meydana geldi. Hüseyin K. yönetimindeki 44 AR 661 plakalı otomobil, yolun karşısına geçmek isteyen Mehmet Soylu'ya (14) çarptı. Kazada ağır yaralanan Mehmet Soylu, ambulansla kaldırıldığı Turgut Özal Tıp Merkezi'nde yoğun bakıma alındı.

Sürücünün polis tarafından gözaltına alındığı ve kazayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü kaydedildi.

DİĞER KAZALAR..
Beydağı Mahallesi 4. Sokakta 44 yaşındaki B.Y. yönetimindeki otoyla giderken, aniden yola çıkan 8 yaşındaki S.A. adlı erkek çocuğa çarparak yaralanmasına neden oldu.

Çevreyolu Adliye Kavşağında da 28 yaşındaki B.T.’nin çarptığı 28 yaşındaki Ş.T. adlı kadın yaralandı. 19.00 sıralarındaki kazada yaralanan kadın sürücü tarafından hastaneye kaldırıldı.

Cengiz Topel Caddesi’nde 24 yaşındaki Ş.D., bisikletli olarak karşı yönden gelmekte olan 42 yaşındaki A.T.’ye çarptı ve yaralanmasına neden oldu.

Zaviye Mahallesi Yeniyolda da 23 yaşındaki Ş.Ş.’nin çarptığı 46 yaşındaki B.G. adlı şahıs yaralandı ve hastanede tedavi edildi.

Kayseri’den Malatya yönüne gelmekte olan N.A. yönetimindeki 34..33 plakalı oto, Darende ilçesi Yazıköy içinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Sürücü yaralandı, araç hasar gördü.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız