SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Mehtap Çok Mutlu Oldu

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da doğuştan yürüme engelli olan ve ayrıca ellerini de yeterince kullanamayan Mehtap Karadaş'ın yıllardan beri hayalini kurduğu akülü araç Almanya'dan geldi.

Malatya'ya bir süre önce iş programı nedeniyle gelen Alman İşadamı Heyeti'nin Malatya Valiliği'ne hediye ettiği engelli akülü aracı, Malatyalı işadamı Mehmet Tepegöz tarafından Türkiye'ye getirildi. Valilik, engelli aracını vermek için yaptığı araştırmada, babası mevsimlik çalışan ve doğuştan engelli olan 22 yaşındaki Mehtap Karadaş'ı tespit etti. Valilik makamında düzenlenen törene annesinin yardımıyla gelen Mehtap Karadaş, akülü aracın anahtarını Vali Halil İbrahim Daşöz'den teslim aldı.

Yıllardan beri hayalini kurduğu akülü aracına kavuşmuş olmanın mutluluğunu yaşayan Mehtap Karadaş, "Sevinçliyim, çok mutluyum. Herkese çok teşekkür ederim" dedi.

Vali Halil İbrahim Daşöz, mutlu bir günü yaşadığını belirterek Almanya’da yaşayan işadamlarına teşekkür etti. Daşöz, başlattıkları Akülü Araç Kampanyası için Ziraat Bankası'nda açılan hesapta bugüne kadar 3 bin 700 YTL para biriktiğini, vatandaşlardan kampanya için destek beklediklerini söyledi. Daşöz, Akülü Araç Yardım Kampanyasının Malatyaspor’a yardım kampanyasının gölgesinde kaldığına inandığını belirterek, yurtdışından kampanyaya destek verenlere teşekkür ederken Malatya’daki hayırseverlerin de bu kampanyaya desteklerini beklediklerini ifade etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız